Gelnagels vs. Acrylnagels

Gelnagels vs. Acrylnagels

Gelnagels of acrylnagels. Dit is een keuze waar veel mensen wel eens over nadenken voor ze naar de nagelsalon gaan. Want wat zijn de verschillen en de overeenkomsten? Welke is beter? Wat zijn de verschillende voordelen? Laten we het bekijken.

Overeenkomst: hoge kwaliteit

Acrylnagels en gelnagels kunnen allebei van erg hoge kwaliteit zijn als ze juist worden gezet met goede producten. Als je dit bij een nagelsalon doet, zal dit vaak het geval zijn. De meeste professionals maken alleen gebruik van de beste kwaliteit producten en merken. Een goed voorbeeld van zon merk met hoge kwaliteit producten is Urban Nails. Als je dit merk in de salon tegen komt, weet je zeker dat je goed zit. Er wordt dan in ieder geval gebruik gemaakt van erg goede producten.

Overeenkomst: nagelverlenging

No een overeenkomst tussen deze twee soorten kunstnagels is dat ze allebei kunnen worden gebruikt voor nagelverlenging. Heb je korte nagels en zou je ook graag lange nagels hebben in een perfecte vorm? Dat kan met beide opties!

Overeenkomst én verschil: langhoudend

Hoelang de kunstnagel mooi blijft en goed blijft zitten is zowel een overeenkomst als een verschil. Beide kunnen makkelijk drie tot vier weken mooi blijven zitten. Zelfs zo lang dat je je misschien nog eerder gaat irriteren aan de ‘uitgroei’ dan dat de nagel er af valt, breekt of beschadigd. Het maakt alleen wel uit wat je met je nagels doet. Een gelnagel is iets zachter en meer flexibel dan een acrylnagel waardoor de gel variant makkelijker meebuigt als je deze gebruikt. Een acrylnagel kan dus wat sneller breken door de stijfheid.

Verschil: de look

Een verschil tussen de twee is de look die je ermee realiseert. Een gelnagel is naast iets zachter en meer flexibel, ook wat dunner. Door al deze eigenschappen bij elkaar zullen ze wat natuurlijker ogen dan acrylnagels. Geen van de twee is beter, het is maar wat jou persoonlijke voorkeur is.

No Comments

Leave a Comment