Goed om te delen, een inbouwkast op maat!

 

Op zoek naar een vervanging voor die lompe kasten die alleen maar meer ruimte innemen dan dat ze geven? Dan hebben wij de perfecte oplossing – namelijk, de inbouwkast op maat.

 

De inbouwkast is een vaak vergeten opslagmethode terwijl het juist een prachtige manier is om op een ruimtebesparende manier meer ruimte te creëren. Op maat gemaakte inbouwkasten kunnen verstopt worden, maar ook als decoratie dienen. In het algemeen zien ze er vaak gewoon ook moderner uit dan standaardkasten en kabinetjes.

 

Waar moet je rekening mee houden bij een inbouwkast?

Natuurlijk is het ook mogelijk om te veel te willen met een inbouwkast, toch zijn er toch nog een aantal punten waar je rekening mee moet houden mocht je kiezen voor het installeren van een inbouwkast. Hier zijn er een aantal op een rijtje:

  1. Bouw alleen wat je nodig hebt.Je kunt een gehele wand omtoveren tot een kast. Toch, om moeite noch kosten te besparen is het handiger om eerst te beslissen waar je de ruimte voor nodig hebt.
  2. Kies voor een ergonomisch design. Gebruiksvriendelijkheid is een levensredder. Je wilt voorkomen dat je elke keer moet bukken bij het pakken van een sjaal of een broek.
  3. Probeer laatjes te voorkomen.Laatjes zijn handig, klopt. Maar, ze nemen ook veel ruimte in. Probeer daarom bij gebrek aan ruimte zoveel mogelijke laatjes te voorkomen.
  4. Kies voor flexibiliteit. Het is aantrekkelijk om handige gadgets en vaste accessoires te implementeren in een inbouwkast. Toch blijf je een mens, en kun je van mening veranderen. Wanneer je dus voor een flexibele opmaak kiest kun je altijd later nog gemakkelijk de indeling van je inbouwkast aanpassen.

 

Gemiddelde kosten van een inbouwkast

De meeste inbouwkasten op maat beginnen bij een prijs van 250 euro. De prijs is erg variërend aangezien je met kosten per lopende meter werkt. Ook kunnen verschillende aanbieders een andere prijs hanteren. Om uiteindelijk een inbouwkast aan te bemachtigen die volledig aan jouw wensen voldoet is het geadviseerd om allereerst de prijzen van elk maatwerk vergelijken. Gelukkig is het mogelijk om bij vele aanbieders een gratis offerte aan te vragen.

 

 

No Comments

Leave a Comment