Goedkoper printen

Hoewel we ons midden in een digitale wereld bevinden wordt er nog erg veel geprint. Veel mensen verkiezen toch een mailtje of tekst op papier boven de steeds beter wordende digitale media. De schermen worden steeds helderder en scherper dus wie weet behoort printen straks tot de verleden tijd. Maar tot die tijd printen we nog volop wat soms allerlei problemen en frustraties met zich mee brengt.

Één van de frustraties waar ik zelf wel eens mee te maken krijg is uitgedroogde cartridges. Ik print niet veel waardoor de inkt langzaam begint in te drogen. Wanneer je dan eindelijk wel een keer iets wil printen krijg je enkel wat vage strepen op je papier. Onlangs heb ik geprobeerd de cartridge wat nat te maken met water uit de kraan. Dit geen heel even goed maar uiteindelijk heb ik toch een nieuwe cartridge moeten kopen. Daar komen we meteen bij het volgende frustratiepuntje, printer inkt van originele merken is vaak duur. En als het dan steeds uitdroogt is het zonde van het geld.

De oplossing is echter simpel! Onlangs heb ik een partij gevonden die goedkope cartridges en goedkope printer toners verkoopt. Hoewel het niet om de originele cartridges gaat zijn deze van hoge kwaliteit. Ik ben erg blij met deze goedkope cartridges voor HP printers. Ze hebben een erg uitgebreid aanbod en voor vrijwel elke printer de juiste oplossing. Ik ben fan van de inkt van Inktmedia.

No Comments

Leave a Comment