Hier lees je hoe je een vinoloog wordt

Om vinoloog te worden, moet je eerst een vinoloog opleiding volgen. Als je de training volgt, krijg je een reeks lesprogramma’s voor de periode die je je kunt veroorloven, en aan het einde leg je een examen af ​​dat bepalend is voor je afstuderen. Als je slaagt, ontvang je een diploma en word je erkend als vinoloog. Een vinoloog kan werken in gastronomische restaurants die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van wijnservice en wijn serveren bij verschillende gerechten. Niet alleen voor medewerkers, maar vinoloog worden is ook erg voordelig voor jou als ondernemer, bijvoorbeeld voor een restauranthouder of voor degenen onder jullie die echte wijnfans zijn.

Volg een opleiding als voorwaarde om vinoloog te worden

Als je vinoloog wilt worden, kun je een opleiding volgen aan de WTOL-academie. De WTOL-academy heeft een goed lesplan en levert certificaten die zowel door de branche erkend zijn als erkend en gecontroleerd worden door SVH als onafhankelijke instelling. je kunt het SVH-diploma drie jaar als verplicht document gebruiken om aan te tonen dat je een vinoloog bent met vakkennis en vakbekwaamheid die aan de normen voldoet. Daarnaast is het belangrijkste van de training dat je zowel in theorie als in de praktijk kennis opdoet over alles wat je wilt weten over wijn, van wijnproeven, wijnen neutraal beoordelen tot hoe je wijn serveert bij alle gerechten.

Lesmateriaal dat je tijdens de training kunt meenemen

Tijdens de opleiding leer je zowel theoretisch als praktisch. Voor de theorie leer je over de oorsprong van druiven, waaronder organoleptische studies van bodem en klimaat, vinificatie, gastronomie, druivensoorten en de wereldwijde wijnhandel in verschillende landen zoals Frankrijk, Italië en Spanje. Naast theoretische kennis krijg je ook praktische training in de vorm van het maken, proeven, serveren van wijn en het serveren van wijn bij andere gerechten. Aan het einde van de les wordt je gevraagd een reeks examens af te leggen om je bekwaamheid en bekwaamheid om vinoloog te worden te meten. Iedereen kan misschien wijn schenken maar de goede wijn bij het juiste gerecht serveren, en alles over de wijn vertellen, kan het beste gebeuren door een vinoloog.

No Comments

Leave a Comment