Hippe sportkledingmerken

Een sportieve kledingstijl voert nog steeds de boventoon wanneer het om kledingtrends voor mannen gaat. Kijk maar eens naar nette herenschoenen bijvoorbeeld; de herenschoenenlijn van Floris van Bommel is eveneens een voorbeeld hoe sport en klassieke herenschoenen perfect geïntegreerd zijn.

Enkele meest trendy sportmerken van dit moment zijn .. natuurlijk Nike, maar ook adidas en Fila zie je veelvuldig terugkeren. Ieder merk kent zo zijn eigen doelgroep.

Adidas & hipsters

Sportkledingmerk adidas is er voor alle leeftijden, en daarbij opvallend genoeg grijpen vooral heren binnen de leeftijdscategorie 30-40 jarige terug naar de adidas trainingsjasjes. Het zijn de jasjes uit hun jeugd, wat het hart sneller doet kloppen van deze hipsters. Het befaamde trainingsjasje geeft vleugels en zij voelen zich weer even cool en hip als destijds. Gympen van het merk “All Stars” maken de look af.

Adidas kent een lange geschiedenis in Nederland en is al decennia lang inmiddels onverhinderd populair.

Nike

Nike is gewoon Nike; cool, hip, voor iedereen ‘van’ iedereen en biedt een geweldig scala aan fantastische sportschoenen. Nike air .. do we need to say more .. Zo worden vele celebs, internationaal, doorlopend gespot tijdens workouts in Nike air’s, of andere Nike sportswear. Hét alltime favorite sportmerk.

Fila

In het rijtje favoriete sportmerken mag Fila niet ontbreken. Fila is net wat stoerder en heeft een wat ruiger image dan Nike en adidas. Vooral onder jonge mannen binnen de leeftijdscategorie 20 – 35 jr. is Fila bon ton. Als stoere vent mag je gezien worden in Fila, wat dit sportmerk vooral onder mannen populair maakt: vrouwen kiezen eerder voor Nike. Fila is booming echter; een merk om in de gaten te houden.

Neem op een kijkje op deze website voor korting op uw online aankopen.

No Comments

Leave a Comment