Hoe begin je een krachtige website

website

Iedereen heeft tegenwoordig websites, deze zijn voor bedrijven dan ook van groot belang. Bij het bouwen van een goede website komen vele factoren kijken. Mensen bepalen in een splitsecond of jouw website relevant genoeg is om verder naar te kijken. Probeer je online iets tot verkoop te brengen? Dan is je website van nog groter belang. Wat kan jij doen om je website aantrekkelijk te maken voor de klant? Hier lees je hoe je een krachtige website begint.

Goed webdesign

Je website moet er goed uitzien, anders dan andere websites. Net als je met je bedrijf hoort te doen, die je ook je website te onderscheiden van andere websites. Zorg dat jouw website je waardes goed tot uiting brengt en de juiste informatie de wereld in helpt. Daarnaast moet je website responsive zijn. Dit houdt in dat de website goed moet werken om zowel tablet als mobiel, tegenwoordig heeft iedereen een telefoon en /of tablet en daar dient je website dus ook goed op te werken.

Duidelijke URL structuur

Een duidelijke URL structuur is van grote waarde voor een website. Een overzichtelijke en dus duidelijke URL structuur zorgt er namelijk voor dat je gebruiksvriendelijkheid omhoog gaat, dit is ook een factor in het hoger komen in de zoekresultaten van Google. Begin door een eigen domeinnaam te registreren. Dit geeft mensen vaak een veiliger gevoel bij je website doordat ze weten op welke website ze nou eigenlijk zitten. Zorg er hiernaast voor dat alles achter de eerste slash / logisch is bijvoorbeeld /webshop/product.

Dus begin je een nieuwe website? Zorg ervoor dat je website eruit springt, als ie er net zo uitziet als al die andere websites dan klikken mensen snel weg. Daarnaast moet je een goede URL structuur hebben met een eigen domeinnaam, zodat je gebruiksvriendelijkheid hoog is.

No Comments

Leave a Comment