Hoe organiseer je een spetterend bedrijfsfeest?

Heb jij de organisatie voor de volgende bedrijfsborrel of personeelsfeest op je genomen? Dan komt er heel qua organisatie heel wat werk bij kijken. Om je wat op weg te helpen geven we je een aantal tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest.

Drankjes doen wonderen

Het lijkt misschien iets simpels maar de aanwezigheid van een aantal drankjes zorgt ervoor dat een bedrijfsfeest op gang komt. Of dit nu gaat omtrent het personeelsfeest of een bedrijfsborrel waar een aantal klanten komen. Het feestje zal met een aantal drankjes wat sneller op gang komen.

Pas de grootte van de ruimte aan naar het aantal gasten

Als organisatie weet je precies hoeveel mensen je ongeveer kunt verwachten op het feest. Daarom kun je op basis daarvan bepalen hoe groot de ruimte ongeveer moet worden. Heb je een grotere ruimte tot je beschikking dan kun je deze ruimte wellicht wat verkleinen om het op deze manier wat knusser te maken waardoor mensen sneller met elkaar in contact komen.

Maak afspraken met de DJ

Om de avond wat muzikale ondersteuning te bieden kun je ervoor kiezen om een DJ in te huren. Maak daarbij wel duidelijk afspraken bij. Accepteert de DJ verzoeknummers en wat voor muziek gaat hij überhaupt draaien. Verzorgt hij zelf ook de lichtshow? Dit zijn zo een aantal zaken die vooraf met DJ besproken dienen te worden. Zo zijn er nog een aantal aandachtspunten bij het boeken van een DJ. Verdiep je dus goed in wat er exact allemaal met de DJ besproken moet worden.

Zorg voor een rustige ruimte

Tijdens het feest is het ook altijd fijn dat er een rustige ruimte is. Vooral op het moment wanneer de DJ de muziek wat harder heeft gezet. Dan is het altijd nog even fijn dat je naar plek kan waar je rustig met elkaar kan praten of kan zitten zonder al die harde muziek in je oren.

No Comments

Leave a Comment