Hoe zorg je voor een geordend magazijn?

Een geordend magazijn hebben, helpt je bij het zoeken van de juiste producten wanneer je die nodig hebt. Het geeft een nette uitstraling en als het op de juiste manier wordt gedaan is het ook nog eens veiliger. Natuurlijk zijn er verschillende bedrijven met verschillende producten. Het ligt aan de producten die je hebt, hoe je het beste iets kan opslaan. Zo heb je bij Begra een enorme keuze aan verschillende magazijninrichtingen. Of het nou een bandenstelling is voor de banden van een garage of draagarmstellingen voor hout. Je kan het allemaal vinden.

 

Voordelen van een bandenstelling

 

Een bandenstelling is een rek met grote vakken die je kleiner of groter kan maken. Dit is erg handig vanwege de verschillende maten banden die er zijn. Als jij elke dag aan het werk bent met banden is het zeer handig om zo een rek te hebben voor de voorraad. Zo hoeft de klant nooit lang te wachten totdat zijn of haar band gerepareerd is en jij hoeft niet bang te zijn dat de klant naar de concurrent gaat. Een bandenstelling is er al vanaf 100 euro.

 

Voordelen palletstellingen

 

Een palletstelling is een stelling waar je pallets op kan plaatsen. Vaak zijn deze zwaar en wordt er gebruik gemaakt van een heftruck of palletwagen om deze op de stelling te plaatsen. Een palletstelling is daarvoor gemaakt en kan daar dus tegen. Hetzelfde als dat ze dus ook aardig wat kilo’s kunnen dragen. Het ligt aan het merk en de palletstelling die je kiest, hoeveel kilo ze aankunnen.

 

Voordelen draagarmstelling

 

Deze stelling is vooral handig voor bouwbedrijven die veel langwerpige producten hebben. Zo kan je denken aan hout en buizen. Door de vorm van de stellig is het erg handig om deze stelling te gebruiken in kleine ruimtes. Je benut namelijk de gehele ruimte hiermee. Het is een stelling die gemakkelijk zelf in en uit elkaar gehaald kan worden.

No Comments

Leave a Comment