Home workout

home workout

Wil je beginnen met sporten, maar nog niet gelijk naar de sportschool? Kies voor het beginnen met thuis trainen. Het gaat erom dat jij doet wat goed voelt, en niet per sé wat je denkt dat het best is voor de rest. Als jij je niet op je gemak voelt in de sportschool, ga dan lekker thuis trainen. Thuis trainen heeft ook zeker zijn voordelen.

Wanneer het jou uitkomt

Als je helemaal naar de sportschool moet gaan, of dat je toevallig 2 keer op de dag een half uur de tijd hebt. Dan is het toch veel makkelijker om thuis te sporten. Ook kun je al om zes uur ’s ochtends op staan bijvoorbeeld. Vaak is de sportschool rond die tijd nog niet open dan.

Geld

Je bespaart zoveel geld, elke maand dertig euro besparen omdat je thuis traint, hoe top is dat? Je hebt aan het begin natuurlijk wel wat kosten omdat je je eigen spullen moet aanschaffen zoals een matje en een kettlebal. Maar vaak kun je huis, tuin en keukenspullen goed gebruiken voor een workout. Google maar eens wat ideeën!

Pottenkijkers

Die heb je niet, wat fijn! Niemand kijkt naar wat jij aan het doen bent, dus je hoeft je ook niet ongemakkelijk te voelen. Zie je er niet zo charmant uit tijdens een oefening, who cares? Niemand kan het toch zien.

Relaxt sporten

Ja geloof het of niet, als je thuis je oefeningen aan het doen bent, kun je dat doen terwijl je lekker Netflix aan het kijken bent. Dat maakt het nog leuker ook! In de sportschool hangen ook vaak televisies, maar dan ben je afhankelijk van wat zij kijken. Als je thuis kijkt, dan kan je het tenminste zelf weten.

Verder kun je natuurlijk ook grote producten aanschaffen zoals loopband en en crosstrainers, maar dat hoeft niet. Oefeningen zijn vaak genoeg, en als je toch wil rennen, dan ga je toch lekker buiten in de frisse lucht een rondje rennen!

No Comments

Leave a Comment