Huid verbeterende behandelingen, wat houdt het in?

De laatste tijd heeft u het vast wel een keer langs zien komen, namelijk huid verbeterende behandelingen. Ouder worden hoort bij de levenscyclus, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant worden we ouder. Maar graag stellen we de uiterlijke verschijnselen van ouder worden nog even uit. Met huid verbeterende behandelingen kunnen de uiterlijke tekenen van het ouder worden, worden uitgesteld. Maar wat houden deze behandelingen nu allemaal in? In deze blog leggen wij dat aan u uit.

Botox tegen rimpels

We beginnen meteen met de meest bekende huid behandeling om veroudering tegen te gaan, namelijk botox tegen rimpels. Rimpels zijn het meest bekende teken van ouder worden. Aan rimpels kunt u niet ontkomen, dit is ook helemaal niet erg. Rimpels laten wel snel uw leeftijd zien en soms kunnen fronsrimpels u een bozere blik geven dat dat u bent. Om het vormen van rimpels tegen te gaan kunt u een botox rimpelbehandeling doen. Door het injecteren van een natuurlijk eiwit genaamd botulinetoxine in de spier net onder de huid wordt de spier ontspannen. Op deze manier kan de spier zich niet meer of minder krachtig samentrekken, hierdoor ontstaan er minder rimpels in de huid. Met een botox behandeling kunt u bestaande rimpels behandelen, maar u kunt er ook rimpels mee voorkomen.

Profhilo als anti-aging

Zoekt u een natuurlijk alternatief voor huidverbetering, dan is Profhilo een goede optie. Profhilo is een behandeling met een anti-aging effect. De behandeling bestaat uit puur hyaluronzuur zonder toegevoegde chemische stofjes. Hyaluronzuur is een stof die veel voorkomt in het bindweefsel van de huid. Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van nieuwe cellen. Het zorgt namelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af, met de Profhilo behandeling wordt er weer hyaluronzuur toegevoegd aan de huid, wat de aanmaak van collageen, elastine en vetweefsel stimuleert. Dit wordt ook wel bioremodeling genoemd. Bioremodeling houdt in dat een natuurlijke huideigen stof zonder extra chemische toevoegingen de huidlagen herstelt.

Belotero Revive voor een jeugdige en frisse uitstraling

Deze huid behandeling geeft u op basis van hyaluronzuur en glycerol een jeugdige uitstraling. Belotero Revive is een injectie die bestaat uit de natuurlijke middelen hyaluronzuur en glycerol. De injectie vult fijne lijntjes op en de twee stoffen zorgen ervoor dat de huid verbetert. De hyaluronzuur zorgt ervoor dat u het volume in uw gezicht weer terug krijgt en de glycerol trekt water aan en houdt dit vast.

No Comments

Leave a Comment