Hoe verwerk je industriële lampen in jouw huidige interieur?

industriële lampen

Stel, jouw complete interieur is al klaar, maar je hebt nog niet de juiste lampen gevonden. Wellicht wil jij stoere lampen en eindig je dus met industriële lampen die jij in jouw huis wilt hangen. Het kan dan moeilijk zijn om deze industriële lampen in het huidige interieur te verwerken, maar ik heb er enkele tips voor.

Incorporeer het kleurenschema

Het huidige interieur heeft waarschijnlijk een kleurenschema, en hier kun jij mee werken. Jij kunt de retrolampen die je wilt hebben kiezen in een kleur die in het kleurenschema past, of een neutrale kleur, want dat werkt altijd. Zo passen de stoere lampen toch al een stuk gemakkelijker in een andere stijl interieur.

Kies nog wat extra industriële decoratie

Wanneer jouw huidige interieur nog niet zo druk en vol is dan werkt deze techniek goed. Je kiest simpelweg wat industriële accenten, zoals een koperen vaas, en zet deze in de kamer. Zo creëer je toch nog een geheel. Het wordt dan gewoon een kamer met industriële accenten, al werkt dit natuurlijk wat moeilijker als de kamer al overduidelijk oosters is ingericht bijvoorbeeld.

 

https://www.industrielelampen-online.nl/

 

Kies kleine retro lampen

Als je dan persé industriële lampen wilt, maar ze passen eigenlijk niet in het interieur, kies dan de kleinere versie. Kleinere industriële lampen zijn al een stuk makkelijker in het interieur te verwerken. Zo heb je toch kleine industriële accenten in het interieur zonder dat het de andere aanwezige stijl stoort. Bovendien bespaar jij jezelf er ook nog geld mee.

Wanneer je de bovenstaande tips toepast kun je vast en zeker jouw favoriete industriële lampen verwerken in jouw interieur, wat de stijl van dit interieur ook is. Onthoudt dus dat je met het kleurenschema van de kamer moet werken, dat je wanneer mogelijk nog extra industriële accenten moet toevoegen, en dat je ook voor wat kleinere industriële lampen kunt kiezen. Zo eindig jij toch met het huis van jouw dromen, of in ieder geval de lampen van jouw dromen.

No Comments

Leave a Comment