Inspiratie voor je werkkamer: opgeruimd en netjes

Door de corona periode is het niet meer gebruikelijk om steeds heen en weer te reizen van huis naar kantoor. Hierdoor brengen we minder tijd door in een kantoorruimte en wordt het steeds meer gebruikelijk om vanuit je eigen werkkamer thuis je werk uit te voeren. Nu je veel thuis werkt is het natuurlijk prettig om een goede werkplek te hebben.

 

Het is namelijk heel verleidelijk om snel afgeleid te worden door je omgeving en het is ook niet fijn als je bureau een zooitje is. Zo zie je de bomen door het bos niet meer! Het is belangrijk dat je ongestoord kunt werken. Creƫer dus een goede werkplek of richt je werkkamer in op de juiste manier, zodat jij productief aan de slag kan gaan. Paraatdoos (van DS80.nl) gereed voor al je spullen en opruimen maar! Lees verder hoe je dit voor elkaar krijgt.

Denk na over welke spullen je nodig hebt

Voordat je werkkamer een volledige schoonmaakbeurt geeft, moet je eerst nagaan welke spullen je sowieso nodig hebt in je werkkamer. Met welke materialen werk je het meest? Als je een laptop bezit, dan weet je dat nog ruimte over hebt op je bureau. Met een vaste PC heb je bijvoorbeeld minder plek voor papierwerk. Papieren kun je ook beter bewaren in speciale mappen of lades. Denk dus goed na over de spullen die je wilt hebben op je bureau en in de kamer, want je moet alle ruimte nuttig gebruiken.

 

Het spreekt wel voor zich dat meubels onmisbaar zijn in elke kamer en zeker jouw werkkamer. Het is namelijk niet logisch dat je gaat werken zonder een tafel en stoel, behalve als werk hebt wat je zonder die meubels kan verrichten. Hoogstwaarschijnlijk heb je wel meer nodig dan een simpele bureau en stoel. Denk aan bijvoorbeeld kasten om papieren en boeken op te bergen en kleine accessoires zoals rekken, kasten en dozen om spullen op te bergen.

No Comments

Leave a Comment