Is laser ontharen pijnlijk?

relax op strand

Wat als we je zouden vertellen dat je met relatief weinig pijn een leven van waxvrije zomers kunt bereiken? Als je een gewone waxer bent, weet je dat er een prijs moet worden betaald voor haarvrije stukjes – en die prijs is een hoop pijn. Maar in vergelijking met bikini waxen is de pijn bij laser ontharen minimaal. Je zult waarschijnlijk niet eens de behoefte voelen om de specialist te vervloeken – iets wat nog nooit gehoord is voor wax-liefhebbers.

 

Veel van de tijd met Laser Ontharing, is de mentale opbouw veel erger dan de eigenlijke behandeling zelf. Om de een of andere reden verwachten mensen dat het pijn doet – veel. Zeker als je gezichtshaar gaat verwijderen. Misschien komt dit door de naam, of geruchten die ze hebben gehoord, of het is gewoon een klassiek geval van angst voor het onbekende. We zijn hier om je te verzekeren dat er niets is om bang voor te zijn. Laser ontharing is een veilige, permanente en eerlijk gezegd wonderbaarlijke manier om ongewenst haar met relatief weinig pijn te verwijderen.

 

Hoe voelt laser ontharing aan?

Veel mensen vergelijken de pijnsensatie van Laser Ontharing met een kleine elastische band die tegen de huid aan knipt. Hoewel je niet zo actief naar zo’n gevoel zou zoeken, is het heel erg te verkiezen om te voelen hoe de wortels van je haar eruit gerukt worden zoals bij hete was.

 

Wat als pijn bij het verwijderen van laser mij pijn doet?

Hoewel Laser Ontharing een comfortabele ervaring is in vergelijking met andere ontharingsbehandelingen, begrijpen we dat pijndrempels verschillen tussen individuen. Als u tijdens de behandeling pijn ervaart, Kan in de meeste gevallen aanpassingen gedaan worden om u pijnloos door de behandeling te helpen. Indien nodig kunnen we verdovende crèmes toepassen om u gemakkelijker door de behandeling te helpen. Als u pijn hebt ervaren tijdens uw eerste sessie met Laser Ontharing, laat uw arts dan weten wanneer u komt voor eventuele volgende behandelingen.

No Comments

Leave a Comment