Je winkel aantrekkelijker maken door middel van een traplift

Je winkel aantrekkelijker maken door middel van een traplift

De winkels mogen deze week langzamerhand de deuren weer gaan open. Hier zijn we ontzettend blij mee. Veel winkeleigenaren zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het verbeteren van hun winkel. Denk aan het vernieuwen van het interieur, de collectie aanvullen en klanten veilig laten voelen in je winkel. Voornamelijk dit laatste is belangrijk om de online-shoppende klant naar de winkel te krijgen. Maar heb je weleens gedacht aan het installeren van platformliften om dit te realiseren?

Waarom een traplift installeren?

Om ervoor te zorgen dat je winkel echt toegankelijk is voor je klanten moet je meer doen dan een rolstoel schilderen op enkele parkeerplaatsen. Je dient zoveel mogelijk gemakkelijke toegang bieden. Dit begint bij de voorkant van het gebouw. Denk hierbij aan het leggen van een hellingbaan of kies voor plateauliften. Dit proces gaat binnen verder indien jouw winkel meerdere etages heeft. Je wilt het natuurlijk niet een bepaalde groep onmogelijk maken om alle etages te ontdekken, maar een lift aanleggen kost veel ruimte en geld. Ga daarom voor een platformlift, zodat zelfs klanten in een rolstoel of scootmobiel omhoog kunnen komen. Zij hoeven op deze manier niet uit hun stoel te komen om de lift te gebruiken, waardoor er minder kans is dat iemand gewond raakt.

Reputatie van je winkel

Naast de overduidelijke voordelen zoals betere toegang voor klanten, efficiƫntie en veiligheid kun je ook zeker denken aan de reputatie van je winkel. Door een rolstoellift te installeren, zeg je dat je om jouw klanten geeft en ervoor wilt zorgen dat iedereen toegang heeft tot jouw winkel. Je treft voorzieningen voor mensen met een handicap, wat een positieve boodschap aan klanten uitzendt. Het hebben van een klantvriendelijk imago zal alleen maar een pluspunt zijn en meer bezoekers naar jouw winkel leiden. Hierdoor is het installeren van een traplift zeker een manier om boven je concurrentie uit te stijgen!

No Comments

Leave a Comment