John van G make-up: ken jij het al?

John van G is een Nederlands familiebedrijf, die actief is sinds 1986. John van G voert erg succesvol hun make-up producten, die tegenwoordig dierproefvrij en ecologisch zijn. Het merk onderscheidt zich door het concept van de navulbare Beauty Boxen, waarbij de klant eenmaal een magnetische box koopt en zelf kan vullen met losse oogschaduws, blushes en bronzers.

 

John van G make-up Collection biedt keuze uit een veelzijdig kleurenscala lipsticks, nagellakken, mascara’s, foundations en poeders. Het merk gaat mee in hypes en trends van tegenwoordig en komt daardoor, naast het vaste assortiment, regelmatig met seizoensgebonden limited edition producten.  

Wat is nou de ideale make-up routine voor dagelijks gebruik met de producten van John van G?

Je maakt eerst de huid egaal en fris, zodat de aandacht naar de ogen en de lippen gaan. We gaan de huid eerst ‘preppen’ met de Make-up Base. Deze primer zorgt ervoor dat de foundation gedurende de dag blijft zitten en egaliseert ook het huidreliëf. Vervolgens verhelder je eventuele donkere kringen onder de ogen of schaduwen in het gezicht met de Natural Concealer. Een concealer kun je plaatselijk gebruiken. Indien de huid erg rood is, acné heeft of pigmentatievlekken kan bij de volgende stap een foundation worden aangebracht. Het huidige assortiment heeft keuze uit de Silky Fluid Foundation en de Soft Touch Foundation. Gaat je huid glanzen gedurende de dag? Poeder hierna dan af met de Double Finisch Refillable poeder. Deze absorbeert vet en talg. 

Nu de huid geëgaliseerd is, kan er kleur worden toegevoegd in het gelaat. Gebruik de Sunny Glow Bronzing Powder om de huid een zongebruinde gloed te geven. Breng hiervoor de bronzer aan op de jukbeenderen, over het voorhoofd en lichtjes over de neus. Breng vervolgens Compact Blusher aan op de jukbeenderen en gebruik voor een optimale glow de Brilliance Powder Highlighter boven op de jukbeenderen. 

Werk de wenkbrauwen subtiel bij met één van de Eyebrow producten. Nu is het tijd voor oogschaduw. Kies uit het ruime kleurenpalette drie tinten:
1. Een lichte kleur die lichter is dan de huidskleur, met een glittertje.
2. Een medium kleur die een klein beetje donkerder is dan je huidskleur.
3. Een donkere kleur, donkerder dan de medium optie.
Probeer de kleuren op elkaar af te stemmen door in dezelfde kleurenfamilie te blijven. Een mooie combinatie is bijvoorbeeld: Eyeshadow nrs. 11 + 15 + 18. Breng de kleuren van licht naar donker aan, door de lichtste kleur op de traanbuis aan te brengen, de medium kleur op het ooglid en de donkere kleur op de buitenste ooghoeken. Blend de oogschaduw tot een zachte look.

 

Maak de ogen sexy door met een zwart oogpotlood, zoals John van G’s Soft Touch Eye Liner Waterproof 10, een lijntje te trekken langs de bovenste wimpers. Houd dit lijntje dun. Breng vervolgens een Mascara naar wens aan. Breng als finishing touch een lipstick aan in een natuurlijke tint, zoals Lipstick 102 Refreshing Beauty

Het leuke is dat de Compact Blusher en de oogschaduw samen in één van de Beauty Boxen passen. Kies een Beauty Box in het formaat dat jij wenst.

Een tip: koop een grote, want wanneer je de producten eenmaal gebruikt, zal je verzameling gaan groeien.

Het hele assortiment producten kun je vinden bij ons in de webshop.

No Comments

Leave a Comment