Keukenopstellingen waar je niet direct aan denkt

Bij het samenstellen van je nieuwe keuken zijn er verschillende keukenopstellingen waar je uit kunt kiezen. Er wordt vaak gekozen voor een rechte keuken, hoekkeuken of een keuken met eiland. Dit zijn dan ook de meest voorkomende keukenopstellingen. Maar er zijn ook nog een aantal opstellingen waar je misschien niet direct aan denkt. Daarom hebben we deze voor je op een rijtje gezet.

G-keuken

Zoals de naam het al zegt hebben deze keukens een G-vorm. We snappen dat je je hier misschien niets bij voor kunt stellen. Deze opstelling lijkt op een U-keuken, maar heeft een extra zijde. Je kunt deze zijde tegen de andere delen aan laten plaatsen, of los in de ruimte zetten. Net wat voor jou het beste werkt. Met deze opstelling zorg je naast werkruimte, ook veel opbergruimte. Zou je graag meer informatie willen over een G-keuken? Neem dan eens een kijkje op www.kitchen4all.nl. Daar vertellen we je meer over deze keukenopstelling. Ook kun je daar een afspraak maken met een van onze winkels.

T-keuken

Met deze opstelling kun je een zeer nuttige ruimte creëren. Bij deze keuken worden er twee keukenblokken haaks tegen elkaar geplaatst. Vaak wordt er gekozen voor één geheel. Maar het is ook mogelijk om een kookeiland haaks op een rechte keuken te plaatsen. Het voordeel van deze opstelling is de hoeveelheid werkruimte die je hebt. Omdat een deel van de keuken met drie zijdes vrijstaat, kun je ook met meerdere mensen tegelijk koken. Door bijvoorbeeld aan verschillende zijdes te gaan staan, loop je elkaar niet in de weg.

Parallel keuken

Deze opstelling komt wat vaker voor dan de andere twee, maar zien we ook relatief weinig. Dat terwijl het veel voordelen biedt, zeker bij kleine ruimtes. Bij een parallel opstelling worden er twee keukenblokken recht tegenover elkaar geplaatst, waardoor je in het midden loopruimte behoud. De blokken kunnen beiden tegen de muur aan worden geplaatst, maar ook vrijstaan in de ruimte. Zeker bij kleinere ruimtes kan deze opstelling een uitkomst bieden. De opstelling neemt namelijk relatief weinig ruimte in, maar biedt wel veel werk- en opbergruimte.

Persoonlijk advies

Het kiezen van een keukenopstelling kan best ingewikkeld zijn. Voor iedere ruimte is een andere opstelling en indeling geschikt. Daarom kun je je in onze Kitchen4All winkels laten adviseren door onze deskundige adviseurs. Zij helpen je niet alleen met het uitkiezen van de opstelling, maar ook met het samenstellen van je volledige keuken. Zo weet je zeker dat deze volledig aan je wensen en behoeften voldoet.

No Comments

Leave a Comment