Kies voor duurzame hamburgerbakjes

Hamburgers in het algemeen

Wie kent het niet? Iedereen heeft wel eens een hamburger gegeten, gemaakt van rundvlees en tegenwoordig ook een hoop vegetarische en vegan opties. Of je het nu koopt in de supermarkt, bestelt bij de cafetaria of even als tussendoortje eet tijdens je reis het zal je altijd smaken. Hoewel een hamburger zelf simpel lijkt moet er bij het kiezen van de juiste verpakking toch naar verschillende aspecten gekeken worden. De verpakking van een hamburger geeft toegevoegde waarde door in de bedrukking recepten, informatie en tips te zetten. Daarnaast dient een hamburger verpakking haar sterkte te behouden in vochtige omstandigheden. De juiste verpakking is ideaal als exportverpakking om het product in goede staat aan te leveren. Remmert Dekker kan jou indien gewenst voorzien van advies over de karton soorten, constructie en afwerking. 

Soorten verpakking

Als je een hamburger bestelt zul je het altijd in een verpakking meekrijgen, want je hebt zelf geen bakje mee en een hamburger direct op je handen krijgen is ook niet zo prettig. Voor jouw gemak zijn er verschillende soorten hamburger verpakkingen, zodat jij je hamburger makkelijk mee kan nemen onderweg. Je kunt denken aan plastic bakjes of kartonnen clamshells.

Vaak hebben de hamburger verpakkingen een aparte vakjes voor bijgerechten, zoals friet, salade of saus waar je je hamburger of friet in kan dippen. Remmert Dekker Packaging, de specialist op het gebied van voedselveilige kartonnen verpakkingen, heeft bijvoorbeeld kartonnen Dip Delicious clamshells. Dat is een doosje met deksel waarin een opvouwbaar klepje zit, zo kun je het klepje omhoog klappen wanneer iemand saus erbij wil en dicht laten wanneer iemand extra friet wilt. 

Duurzame hamburgerbakjes

Remmert dekker houdt zich al jarenlang bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kartonnen hamburgerbakjes. Deze kartonnen verpakkingen zijn ontwikkeld met oog op het milieu. De opwarming van de aarde en klimaatveranderingen zijn zaken waar je als bedrijf direct wat aan kunt doen door ontwikkeling van milieuvriendelijkere productieprocessen in te zetten. Hierdoor kunnen milieubelastende stoffen aanzienlijk teruggedrongen worden. Vandaag de dag zijn klanten zich steeds meer bewust van de problemen omtrent het milieu. Indien de producten van jouw onderneming verpakt zijn met de verpakkingsoplossingen van Remmert Dekker, dan zijn klanten in staat om een stukje bij te dragen aan een beter milieu. Iets wat klanten daarom graag willen is producten kopen die verantwoord zijn voor het milieu. Met de verpakkingen van Remmert Dekker ben je als ondernemer ervan verzekerd dat je milieubewust bezig bent. Alle verpakkingen van Remmert Dekker zijn namelijk voorzien van certificeringen voor duurzaam karton, duurzaam bosbeheer en milieumanagement.

No Comments

Leave a Comment