Kies voor een tas die je van je beste kant laat zien!

Onze kleding kan veel over ons zeggen, het heeft geen zin dit te ontkennen. Het maakt niet uit hoeveel we willen proberen om anders, uniek, maar ook slim te zijn, we zijn nog steeds mensen, en we oordelen en worden beoordeeld op basis van het uiterlijk, elke dag van ons leven. Wat je draagt zegt iets over je en daarom is het belangrijk hier goed op te letten 

Tassenpsychologie 

We horen soms het woord tassenpsychologie. Dit wordt gebruikt om de studie van handtassen aan te duiden die de relatie tussen mensen en tassen onderzoekt. Het doel hiervan is beter te begrijpen welke betekenis tassen voor mensen hebbenGrote modebedrijven gebruiken dit om een tas te maken die het meest geschikt is voor een bepaalde groep mensen, zodat de tas aan hun behoeften en modestijl voldoet. Dit vertel ik om duidelijk te maken dat mensen, wanneer ze een tas zien, daar meteen wat over denken en wat over vinden. Zorg dus dat dit positief is, want je tas vertelt iets over je.  

Wat een tas over je vertelt 

Je tas dient in de eerste plaats om dingen voor je te dragen, maar ze dienen ook om je eigenschappen te beschrijven en kenbaar te maken voor de wereld. Een rugzak zal vertellen dat je een relaxte persoon bent, iemand die de meeste dingen nonchalant aanpakt. En op dezelfde manier zal een nette business tas vertellen dat je een ambitieus persoon bent die zijn werk serieus neemt en carrière wil maken. Business tassen zijn smalle leren tassen waar een laptop en wat papierwerk in kan meenemen. Het is de perfecte tas om uit te stralen dat je een net en georganiseerd persoon bent. Hierdoor zal je in het bedrijfsleven meteen een goede eerste indruk achterlaten. Dus op dezelfde manier waarop erop let of je haar nog goed zit, moet je ook op de tas letten die je draagt.  

No Comments

Leave a Comment