Kies voor een unieke badkamer, met deze tips!

Ga je binnenkort op jezelf wonen of zelfs samenwonen? Of is de huidige badkamer absoluut toe aan vernieuwing. Dan komt daar natuurlijk veel bij kijken. De voorbereiding is het halve werk, dus de hoogste tijd om inspiratie op te doen en je goed in te lezen over de praktische zaken.

Voordat je al het sanitair en de tegels gaat aanschaffen, is het goed om eerst te weten in welke stijl je de badkamer wilt hebben. En hoe je de inrichting voor je ziet. Afhankelijk hiervan kan je een moodboard maken en een plattegrond gaan schetsen om het beeld beter in kaart te brengen. Maar dat is helaas nog niet alles, ook moeten er keuzes gemaakt worden. Wil je namelijk een douche of bad of allebei. Een beslissing die je het beste nu kan maken.

 

Een plek om tot rust te komen
Een ding is zeker, wanneer je toe bent aan een momentje voor jezelf. Is de badkamer de plek voor jou. Heerlijk in een bad of voor de spiegel jezelf mooi maken. Geen rekening te hoeven houden met de tijd. Uiteraard kan het ook het geval zijn dat je niets om baden geeft en kies jij praktisch gezien voor een douche en gebruik je de andere ruimte voor de wasmachine en droger. Alles is mogelijk.

 

Geniet van de luxe
Als je de mogelijk en ruimte hebt, dan je er ook voor kiezen om een bubbelbad te laten plaatsen in de badkamer. Of een van de ligbaden van douche-concurrent.nl. Maar met een ding moet je wel rekening houden. Blijft het geheel samen passen in de stijl die jij voor ogen hebt. Wanneer je een moderne badkamer wilt hebben, kan een wastafelmeubel  met ingebouwde wasbak prettig werken en strak overkomen die hoort bij de moderne stijl. Wil je het dan helemaal afmaken? Dan kan je met badkamerspiegels van Douche Concurrent aan de slag gaan.

Goed om te weten
Uiteraard moet je de verlichting en eventuele spots niet vergeten. Dit geeft de badkamer meer sfeer en het werkt tevens ook praktischer. Als alle meubels en sanitair aanwezig zijn, is het ook leuk om het geheel aan te kleden. Met decoratie en kaarsen kom je al een heel eind. Zolang er maar geen klok komt te hangen, want dit verstoord de rust. Je wilt natuurlijk niet vanuit het bad steeds onbewust op de klok kijken. Geniet van jou momentje rust en de prachtige nieuwe badkamer. Want hier ga je nog jaren plezier van hebben.

No Comments

Leave a Comment