Komono horloges, stijlvolle tijdsaanduiding

horloge

We zijn tegenwoordig zo verwend met allerlei extra’s op de producten die we kopen, dat we er niet eens meer stil bij staan waar een voorwerp eigenlijk voor bedoeld is. Met een Komono horloge ga je terug naar die basis: het geeft de tijd aan, niet meer en niet minder, maar doet dat wel op een bijzonder stijlvolle manier.

 

Tijd

Als er één constante is die in ons leven een bepalende rol speelt, dan is het wel tijd. Tijd is overal, is voortdurend aanwezig en we zijn er ons vrijwel altijd heel bewust van of zelfs bewust mee bezig. We vinden tijdsaanduidingen overal om ons heen, van kerktorens tot winkels, van de klok op kantoor tot de digitale van onze smartphone. Dat moet ook wel, omdat er zoveel in dat veel te kort durende leven geregeld is op basis van die minuten en uren, die een dag telt. Het gemakkelijkste voorwerp echter dat ons voortdurend op de hoogte kan houden van die tijd is het kleine, draagbare uurwerk genaamd horloge.

 

Komono horloge

 

Basis

Alles verandert en ontwikkelt zich mee met de tijd en dat is met horloges niet anders en nu kun je het al laten fungeren als kleine computers. Komono, en ook een merk als Zinzi horloges doen daar niet of nauwelijks aan mee en blijven vasthouden aan de primaire functie van het horloge. Zinzi en Komono horloges geven de tijd aan, vertellen je hoe laat het is met een snelle blik op het stijlvolle ontwerp om je pols.

 

Zinzi horloge

 

Design

Als je zo basaal bezig bent, dan moet je uitblinken in ontwerp en dat is precies wat Komono met zijn horloges doet. Door het combineren van grootte van de wijzerplaat, het materiaal van het horlogebandje en de gebruikte kleuren kun je een horloge aanschaffen dat precies bij jouw stijl past. Naast online zijn er daarvoor talloze Komono en Zinzi verkooppunten, verspreid over het hele land.

 

Tijd en stijl, de definitie van Komono horloges!

No Comments

Leave a Comment