Lampen voor iedere ruimte in en om je huis

Het inrichten van je (nieuwe) huis is altijd al een flinke opgave. Hoe zet je de meubels neer en welke kleuren gebruik je op de muren? Maar wat veel mensen vergeten is dat het licht in je nieuwe huis ook erg belangrijk is. Je kunt niet zonder! En toch besluiten veel mensen pas op het allerlaatst welke lamp waar moet komen.

In dit artikel geven we je wat tips over de verschillende soorten verlichting die je in en om je huis kunt gebruiken.

Kies voor sfeerverlichting

Door, bijvoorbeeld, te kiezen voor een Calex led lamp, haal je een bijzondere lamp in huis. Deze lampen herken je vooral aan de duidelijk zichtbare “gloeidraad” en de daardoor authentiek ogende vorm. Dat ziet er al sfeervol uit, zelfs als de lichten niet branden! Deze lampen zijn dimbaar en zullen je huis- of slaapkamer een gezellige uitstraling geven.

Wees slim en veilig

Als je de trap af moet om ‘s nachts naar het toilet te gaan of als je altijd maar met je handen vol de garage of schuur instapt, dan is het wel zo slim én veilig als je het licht aan kunt doen. Met je handen vol is dat wat lastig en ‘s nachts heb je misschien niet de tegenwoordigheid van geest om de schakelaar te vinden. Er is een oplossing. Een plafondlamp met sensor zorgt ervoor dat er altijd licht is waar jij bent. Dit voorkomt gevaarlijke situaties en is ook nog eens energiezuinig. Ben je buiten het bereik van de sensor? Dan gaat het licht gewoon weer uit. Daar hoef je niets voor te doen.

Goede verlichting in je schuur of garage

Ben je een klusser? Dan weet je hoe belangrijk het is om goed licht te hebben. Natuurlijk kun je prima uit de voeten met van die ouderwetse tl-verlichting, maar écht fijn werkt dat niet. Je kunt in dat geval beter kiezen voor led high bay-verlichting. Je kunt online led high bay kopen en daar jarenlang plezier van hebben. Om even aan te geven hoe veel licht led high bay geeft: deze lampen worden ook gebruikt in grote magazijns.

Verlicht je veranda

Kijk jij er ook weer naar uit dat je ‘s avonds lekker lang onder de veranda kan zitten? Maar heb je nog geen oplossing bedacht voor je verlichting daar? Online vind je heel veel led lampen die uitermate geschikt zijn. Of je nu gaat voor led strips die van kleur veranderen of led spots die je kunt richten op het tuinkunstwerk, er is altijd een oplossing te vinden voor jouw verlichtings-uitdaging!

No Comments

Leave a Comment