Laser ontharing en huidverbetering ter voorbereiding van de zomer

De zomer staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor jurkjes, rokjes, topjes, korte mouwen en veel meer andere luchtige en zomerse kleding. Als je deze kleding draagt wil je natuurlijk wel verzorgd voor de dag komen en geen ongewenste haargroei op bepaalde lichaamsplekken hebben. Daarnaast wil je het liefst dat jouw huid er natuurlijk en gezond uitziet. Bij een huidverbetering kan je denken aan dermalux huidverbetering, peelingen en skinboosters. Door een laser ontharing behandeling en huidverbetering behandeling in te plannen bij een ervaren team van schoonheidsspecialisten, ben je helemaal voorbereid op de zomer!

Laser ontharing ter voorbereiding van de zomer

Door pijnloze en effectieve laser ontharing ben jij helemaal klaar voor de warme zomerdagen! Laseren is een vorm van ontharing waarbij lichaamshaar op een definitieve manier wordt verminderd. Tijdens deze behandeling worden haren namelijk verwijderd door deze bij het haarzakje aan te pakken. De krachtige lichtstraat van het laserapparaat wordt door het pigment van het haar opgenomen waardoor het laserlicht naar het haarzakje wordt geleidt en deze vervolgens wordt vernietigd. Helaas is worden alle ongewenste haren niet in een behandeling vernietigd, want de haren dienen in de groeifase te zitten om vernietigd te kunnen worden. Niet alle haren bevinden zich in deze groeifase en daarom zijn er meerdere behandelingen vereist om het optimale resultaat te kunnen bereiken.

Laat jezelf overtuigen door een Soprano ICE laserbehandeling

Een Soprano ICE behandeling is de beste optie om zo snel en effectief mogelijk van ongewenst haargroei af te komen. Met deze optie hoef je jezelf na 6 tot 10 behandelingen nooit meer te scheren op de plekken van de laserbehandeling. Deze optie beschikt over een techniek waardoor het mogelijk is om verschillende lichaamsdelen met haar op een pijnloze manier te ontharen. Daarnaast wordt er een lagere energie afgegeven waardoor ieder huidtype behandeld kan worden. Bij Smooth Laser Clinic ben je aan het juiste adres om jouw ongewenste haargroei te laten behandelen met Soprano Ice. Wil jij ook graag op een pijnloze en effectieve manier van ongewenst haargroei afkomen? Neem dan contact op en plan direct online een afspraak in!

No Comments

Leave a Comment