Last van een lekkage?

last van een lekkage

Helaas komt het erg vaak voor, een lekkage. Een lekkage kan voorkomen in de keuken, de badkamer, in het plafond of zelfs in het dak. Soms zijn lekkages zelf op te lossen of wordt er een loodgieter ingeschakeld. Let hierbij wel op dat je hiermee alleen zichtbare lekkages kunt verhelpen, bijvoorbeeld een kapotte waterleiding. Weet je niet waar de lek vandaan komt en is de lekkage opsporen wat er nodig is? Dan heb je een inspectie bedrijf nodig die met de juiste apparatuur, zonder te breken, de lekkage vindt en verhelpt.

Een betrouwbaar inspectie bedrijf

Heb je last van bovenstaande? Dan hebben wij een partij die je zeker kunt aannemen en dat is Van Santen Inspectie. Met de jarenlange ervaring kunnen de specialisten je alles vertellen over vocht en lekkages. Ze gaan met de juiste kennis en apparatuur op zoek naar het lek zonder diverse wetten en regels te overtreden. Je wilt in dit geval natuurlijk dat het zo snel mogelijk is opgelost. Bij Van Santen heb je een direct aanspreekpunt en zijn ze erg flexibel. Je kunt altijd contact met ze op nemen bij een vraag of een probleem.

Ook terecht voor een schimmel inspectie

Alles wat er gebeurt in je woning kan gevolgen hebben. Zo zorg een lekkage voor vocht overlast. Vocht overlast is erg populair onder schimmels. Schimmels nesten zich graag op het vocht en spreiden zich langzaam uit. Heb je dus last van een lekkage of vocht, laat het dan zo snel mogelijk oplossen. Is het al te laat en ben je bang dat er schimmels in je huis bevinden, dan kun je ook hiervoor bij Van Santen Inspectie terecht!

No Comments

Leave a Comment