Lente in je bol? Tijd voor een parasol!

Lente in je bol Tijd voor een parasol!

De lente is nog maar amper begonnen en we hebben al een paar heerlijke zonnige dagen gehad. Misschien krijg je hierdoor wel heel veel zin om lekker aan je tuin te werken en de tuininrichting nieuw leven in te blazen. Een item waar je nu misschien nog niet aan denkt, omdat de dagen nog fris kunnen zijn, is een parasol. Maar als de temperaturen straks gaan stijgen -en daar hopen we op!- zijn goede, mooie zweefparasols echt een gamechanger.

Zweefparasol

Er zijn een hoop verschillende soorten parasols op de markt. Parasol op een stok, parasol aan de muur, parasols die je wel of niet kunt kantelen of toch een schaduwdoek, maar de meest trendy optie op dit moment – en mijn persoonlijke favoriet- zijn toch wel de zweefparasols. Bij dit exemplaar ‘zweeft’ de parasol naast de stok, waardoor je zo veel mogelijk ruimte hebt om er ook echt onder te zitten zonder dat de stok in de weg zit of een gat door je tafel boort. Deze parasols zijn bijna altijd kantelbaar en zijn mobiel genoeg om je tuininrichting elk jaar om te gooien maar ook stabiel genoeg dat ze niet wegwaaien. Een ideale optie als je het mij vraagt!

Onderhoud

Als je dan eenmaal de perfecte parasol hebt gevonden die jouw tuininrichting helemaal afmaakt, wil je ook dat deze zo lang mogelijk meegaat. Zodat hij nog mooi is als je deze volgend jaar weer naar de andere kant van de tuin wil verplaatsen. Je kan de parasol natuurlijk opbergen in de schuur of in de garage als je die hebt, maar met goede parasolhoezen hoeft dat niet. Een goede parasolhoes beschermt de nieuwe eyecatcher in jouw tuin door alle elementen en seizoenen. Zo hoef je de parasol niet steeds naar binnen en buiten te verplaatsen en kun je die tijd mooi gebruiken om er gewoon lekker onder te zitten en te genieten.

No Comments

Leave a Comment