Leuke cadeautjes waar je hem mee verrast!

Elk jaar staan we weer voor de uitdaging om een leuk en origineel cadeau te verzinnen voor iemand die jarig is, of vanwege een andere gelegenheid. Of dit nu is voor je man, beste vriend of oom, soms blijven we maar bezig met het verzinnen van het perfecte cadeau. Want wat zijn nu cadeautjes waar je een man écht blij mee maakt? Naast de standaard douchegel, geven wij je graag wat tips voor originele cadeautjes waar je hem mee zal verrassen! 

 

Gepersonaliseerde cadeaus 

Cadeautjes waarmee je ongetwijfeld punten scoort, zijn gepersonaliseerde cadeaus. Dit is een vrij ruim begrip en kan terugkomen op meerdere manieren. Zo kun je gepersonaliseerde kleding bestellen, waarbij je bijvoorbeeld een leuke foto met een tekst op een shirt laat drukken. Maar zo kun je ook een bierglas graveren met een naam van de ontvanger én zijn er leuke fotoboeken die je helemaal zelf kunt samenstellen. Een gepersonaliseerd cadeau hoeft echt niet groot en impactvol te zijn, het laat juist zien dat je de ontvanger waardeert en dat je moeite hebt gestopt in het uitzoeken van een cadeautje. Dit is al een mooi gebaar! 

 

Dagje uit 

Hoewel een tastbaar cadeau heel leuk is om uit te pakken, is een dagje er op uit misschien nog wel leuker. Zo geef je hem een belevenis als cadeau, waar hij voor een lange tijd nog mooie herinneringen aan zal overhouden. Je kunt er voor kiezen om zelf mee te gaan met het dagje uit óf dat hij zelf zijn gezelschap mag invullen. Zo zijn er meerdere arrangementen te boeken voor etentjes, stedentripjes of musea, die geschikt zijn voor een aantal personen. Hiernaast kun je hem natuurlijk ook een belevenis cadeau geven wat alleen voor hem is. Denk bijvoorbeeld aan een ritje in een van zijn favoriete sportauto’s. 

 

Accessoires 

Ook mannen zijn dol op accessoires, voornamelijk elektronische gadgets of spulletjes voor hun hobby. Dit is natuurlijk per man weer verschillend en daarom is het goed dat je van te voren verzint waar hij van houdt of waar hij vaak mee bezig is. Staat hij bijvoorbeeld graag in de keuken? Probeer dan een leuk cadeautje te vinden wat hier mee te maken heeft, zoals een kookboek of keukengerei. Hierbij mag je best out of the box denken. Heeft hij bijvoorbeeld een zoontje? Hoe leuk is het dan als de kleine samen met papa kan koken met een speelgoedkeuken van Little Dutch. Als je niet goed weet wat voor hobby’s of interesses hij heeft, zit je met elektronische gadgets altijd wel goed. 

No Comments

Leave a Comment