Leuke honden accessoires voor in huis!

Onze huisdieren kunnen we eigenlijk als een van onze kinderen beschouwen en maken een deel uit van de familie. Daarom wil je ook, dat ze net als je eigen kinderen, blij en gelukkig in huis zijn. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mooie accessoires te verkrijgen voor je trouwe viervoeter. Een leren halsband met een mooie naamplaat, luxe riemen om ze uit te laten, hondenregenjassen zodat hun vocht niet nat wordt als het regent. Ook zijn er mooie accessoires te vinden voor in huis. In deze blog bespreken we er een aantal!

Een mooie honden bed

Met een honden bed geef je jouw hondje zijn of haar ‘eigen’ plekje in huis, waardoor hij/zij het gevoel zal krijgen dat hij/zij hier thuis hoort. Er zijn verschillende soorten bedden verkrijgbaar. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een rieten mand aan te schaffen met een zacht kussen. Ook zijn er ook hondenkussens verkrijgbaar die makkelijk in de woonkamer kunt leggen. Of misschien ben je creatief en bouw je zelf een mooi houten bed voor jouw hond. Je zult ongetwijfeld het beste baasje zijn!

Een honden zwembad 

Is jouw hond gek op zwemmen, maar heb je er geen zin in om wekelijks de hond te moeten wassen omdat hij weer in de sloot is gesprongen? Tegenwoordig zijn er speciale zwembaden voor honden verkrijgbaar om jouw viervoeter uren lang plezier te geven in de tuin. op hete dagen bijvoorbeeld zorgt dit voor verkoeling voor hem/haar. Kijk eens naar de honden zwembaden van zwembadstore.com voor een leuke prijs!

Leuke speeltjes om te spelen

Om de hond in huis te vermaken en kapotte meubels te voorkomen (de bank die bijvoorbeeld gloednieuw is) heb je speeltjes nodig in huis. Van een bal tot een frisbee, of een bot om hem uren lang bezig te houden, een touw om zijn kracht eens goed uit te oefenen. Wist je dat er automatische robots bestaan die de bal voor je gooien, zodat je hond hem kan halen? Je kan de hond aanleren om de bal hierin te doen, zodat de robot hem gooit. Dit is een goede optie voor wanneer je overdag aan het werk bent. Maar het liefst speel je zelf natuurlijk met hem, anders was je niet verliefd op hem geworden toch?

Een drink- en voederbak 

Net als wij, willen honden uit borden eten. Een goede drink- en voederbak voor de hond is een absolute must. Door bijvoorbeeld grote schaaltjes te kopen, zal jouw hond minder spetteren en netjes eten.

No Comments

Leave a Comment