Dagje naar het pretpark? Wij delen de 5 leukste pretparken van Nederland!

Geen romantische date met je vent of een vriendinnen uitje, maar een uitje voor het hele gezin! Dit weekend wil je er lekker op uit met het gezin. En daarbij gaat het vooral om de kinderen. Je wilt dat zij een topdag beleven en hebt al zo’n vermoeden waar dat gaat zijn. Lang leve de pretparken! Aangezien deze er genoeg zijn in ons kikkerlandje, delen wij de vijf leukste pretparken van Nederland met je!

 

De Efteling

Laten we beginnen met het populairste pretpark van Nederland: De Efteling. Waarschijnlijk ben je er al meerdere keren geweest. Ben je er nog nooit geweest? Breng daar dan heel snel verandering in! De Efteling is namelijk een uniek pretpark. Een ware wereld vol wonderen. Naast een prachtig Sprookjesbos is De Efteling rijk aan verschillende attracties, voor jong en oud. Ook worden er volop leuke shows georganiseerd die je tijdens jouw bezoek gratis kan bijwonen.

 

Toverland

Waar dit themapark in 2001 nog een overdekte speeltuin was, is Toverland inmiddels uitgegroeid tot een fantastisch attractiepark. Toverland staat bekend om zijn zes magische werelden en telt 35 attracties en dagelijkse shows. Ook Toverland is de plek waar zowel jong als oud zich goed kan vermaken.

 

Walibi Holland

Hard gaan? Dan zit je in Walibi Holland goed! Een ritje in de Goliath of de Untamed bijvoorbeeld. Bereid je voor op een ruige rit! Ook voor de kids is er genoeg te beleven. De Space Kidz bijvoorbeeld voor de wat grotere kids en de Fibi’s Bubble Swirl voor de allerkleinsten. Walibi is voor alle leeftijden!

 

Julianatoren

Zijn jouw kinderen tussen de 2 en 12 jaar? Dan is de Julianatoren het pretpark dat je zoekt! Met meer dan 60 attracties en Jul en Julia – de rondlopende muizen van de Julianatoren – beleven jullie gegarandeerd een dag vol plezier! Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan Kabouterwonderland.

No Comments

Leave a Comment