Maak van lege blikken persoonlijke cadeaus! 3 inspirerende ideeën

Heb jij binnenkort een verjaardag, bruiloft of afscheid van een collega en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Persoonlijke cadeautjes kun je heel gemakkelijk zelf maken, bijvoorbeeld van blik. Hoewel blikken bij iedereen in de kast staan, denken maar weinig mensen eraan ze te gebruiken als cadeau. En dat terwijl het knutselen met blik zoveel mogelijkheden geeft! Wij delen de drie leukste ideeën met je.

Ideeën voor persoonlijke cadeautjes van blik:

1. Foto cadeau van blik

Het eerste waar je aan denkt bij persoonlijke cadeau ideeën is natuurlijk een leuke foto van een belangrijk moment voor de jarige, het bruidspaar of je collega die binnenkort afscheid neemt. Fotocadeaus worden vaak gegeven in de vorm van een kaart of canvas, mokken, glazen of een bedrukt tasje of T-shirt. Deze cadeautjes verdwijnen vaak in een kast en komen daar zelden nog uit tevoorschijn. Wil jij een origineel en praktisch persoonlijk cadeau geven? Kies dan voor een foto op blik! Degene die het cadeautje krijgt kan het gebruiken als pennenbak, opbergbakje voor allerlei spullen (bijvoorbeeld pollepels in de keuken), of je kunt de blikjes zelf vullen met bijvoorbeeld snoep.

2. Blik met tekst

Heb jij geen idee welke foto je zou willen gebruiken of wil je eens een heel ander gepersonaliseerd cadeau geven, dan kun je denken aan een blik dat is bedrukt met tekst. Spreek jouw wensen voor het volgende levensjaar, het bruidspaar of de collega met de nieuwe uitdaging uit op persoonlijke cadeaus waar nog vaak een blik op geworpen zal worden!

3. Blik vol wensen of herinneringen

Je blik is bedrukt met een mooie foto of tekst, maar de inhoud ontbreekt. In plaats van de blikjes zelf vullen met het favoriete snoep van je dierbare, kun je jouw cadeau ook vullen met de meest fijne of hilarische momenten die je met diegene hebt beleefd. Verzamel foto’s, teksten en kleine voorwerpen die iets zeggen over jullie relatie en stop ze in je cadeautje van blik. Dit is bijvoorbeeld een fantastisch gepersonaliseerd cadeau voor een bruiloft. Schrijf al jouw persoonlijke herinneringen en wensen voor de bruid en bruidegom op en laat deze in bedrukte blikken achter de trouwauto meereizen met het kersverse bruidspaar!

Aan de slag!

Ben jij enthousiast geworden en wil je snel aan de slag met jouw blik cadeautje? Maak de binnenkant van het blik goed schoon en laat het weken in water om het etiket gemakkelijk te verwijderen. Als je jouw foto of tekst geprint en uitgeknipt hebt kun je deze met een alleslijm op het blik plakken (let goed op dat de lijm die je gebruikt geschikt is voor aluminium materialen). Als je nare luchtjes niet uit het blik krijgt, kun je ook lege blikken kopen. Succes!

No Comments

Leave a Comment