Manieren om jezelf te delen

Wil jij graag naamsbekendheid? Maak een plan voor je promotie. Hierbij is het de bedoeling dat je gaat voor producten die makkelijk te delen zijn. Handzaamheid van het product is erg belangrijk dus. Lees snel verder en kom erachter.

Maak een goede brochure

Heb jij een nieuw product ontworpen en wil je graag informatie verspreiden hierover? Laat brochures drukken en leg deze neer bij je product. Voorbijgangers kunnen meer info lezen over je product. Je kan ook een QR code erop zetten zodat mensen vanaf hun mobiel de info kunnen bekijken en daarna kunnen bestellen als ze het interessant vinden. Je kan bijvoorbeeld je brochure stoppen in een presentatiemap samen met een folder, flyer en een visitekaartje en deze meegeven. Op deze manier heeft de klant alle belangrijke stukken overzichtelijk bij elkaar.

Zet in op luxe

Bij een cadeau kan je het ook personaliseren door het inpakpapier bedrukken te doen met een persoonlijke boodschap. Hierdoor wordt het cadeau een stuk persoonlijker. Je kan ook bijvoorbeeld vloeipapier gebruiken voor in het cadeau. Voor de buitenkant kan je weer inzetten op een mooi lintje en een mooie sticker.

Heb je promotiemateriaal op orde

Je kan ook dingen meegeven als promotiemateriaal. Denk hierbij aan bidons. Deze kan je bijvoorbeeld meegeven aan de sportieve medewerker die wel eens meedoet aan een marathon. op deze manier wordt je bedrijfsnaam zichtbaar voor een grote groep mensen. Hierdoor kan jij je bedrijf verbinden met iets waar je voor staat. In dit geval is dat een sportieve organisatie.

Ga voor kleine dingetjes

Kleine dingetjes zoals sleutelhangers, buttons en pennen zijn makkelijk te bedrukken en leuk om weg te geven op een beurs. Kleine dingetjes zijn makkelijk mee te geven. Neem als voorbeeld een pen. Iedereen heeft weleens een pen nodig om iets op te schrijven. Doordat jij een lading pennen beschikbaar hebt gaan deze dingetjes snel rond. Pennen zijn erg handzaam en kunnen vaak van hand tot hand gaan waardoor jouw merk goed zichtbaar is.

Ga flyeren

Wil jij je promotie een snelle boost geven? Laat een hele lading flyers bedrukken en verspreid deze in een grote omgeving. Eerst moet je duidelijk hebben welk gebied je wil bereiken voordat je daadwerkelijk gaat verspreiden. Je wil wel gericht je marketing in kunnen zetten zonder dat je teveel geld eraan verspilt.

No Comments

Leave a Comment