Met een Harley-Davidson maak jij een statement

 

Wanneer wij in onze consumentenmaatschappij een product aanschaffen, dan komt daar ook een gedeelte aan communicatie bij kijken. Zo worden statements gemaakt bij het consumeren van kleding, accessoires, verzorgingsproducten, piercings, tattoos en nog veel meer. Eigenlijk is consumptie een manier om jouw persoonlijkheid uit te drukken doormiddel van een product.

 

Mocht je op zoek zijn naar een ECHT stukje statement, dan kun je het best een Harley-Davidson kopen.

 

Waarom een Harley-Davidson?

Naast dat het een ontzettend prachtig voertuig is, hebben Harley-Davidson nog een paar andere voordelen:

 

Tweedehands verkoopprijzen liggen redelijk hoog

Zo verlies je niet meteen de waarde die je in je Harley hebt geïnvesteerd – zeker niet wanneer je hem al tweedehands inkoopt en opknapt.

 

Duurzaamheid

Harley-Davidson staan wereldwijd bekend als een van de meest duurzame en betrouwbare motoren. Zelfs jaren na bouw. Bij goed onderhoud kunnen de voertuigen onwijs lang meegaan.

 

Retro styles

De klassieke Harleys zijn al jaren enorm gewild.Dit komt voornamelijk door de groeiende trend in retro-producten en originele modellen.

 

Makkelijk om mee te werken

Vergeleken met andere motoren zijn Harley-Davidsons makkelijker te onderhouden en te bewerken dan andere motoren. Zo is het een geweldig instapmodel voor men die wilt beginnen aan motoronderhoud.

 

Voordat je een Harley koopt…

Bij elke aankoop is het handig dat je eerst onderzoekt of je niet teveel betaald voor je voertuig –niemand wilt namelijk teveel betalen. Ook is het handig om, net zoals bij een auto, naar het verleden van het voertuig te kijken (denk aan ongelukken, mankementen, aantal kilometers, etc.).

 

Uiteindelijk is het ook zeer belangrijk dat de persoon waarmee je zaken doet ook betrouwbaar is en over veel kennis van de Harley-Davidson beschikt. Het is namelijk fijn wanneer je in de toekomst nog hulp kunt vinden wanneer er iets mis is met de motor.

 

 

No Comments

Leave a Comment