Online beschermingsproducten bestellen

Bij Medicamarkt zijn zo’n beetje alle beschermende producten verkrijgbaar waarmee kan worden voorkomen dat virussen van de ene persoon naar de andere kunnen overspringen. Je kunt er bijvoorbeeld mondmaskers in allerlei kwaliteiten vinden, maar ook latex handschoenen kopen. Deze producten zijn bedoeld voor in de voedselverwerkende industrie en in de gezondheidszorg. Wie op zoek gaat naar deze producten moet goed opletten, want er zijn diverse leveranciers. Door specialisatie is het voor sommige toepassingen verplicht om gebruik maken van de producten die daar speciaal voor zijn ontwikkeld. Alle benodigde informatie hierover is duidelijk vermeld op de site van de webshop van Medicamarkt.

Latex handschoenen kopen

Het assortiment aan latex handschoenen is erg groot. De handschoenen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, wit, geel, rood en blauw. De blauwe versie wordt in het algemeen specifiek gebruikt in de voedselverwerkende industrie. Voor chirurgische doeleinden zijn er speciale steriele handschoenen van poedervrij latex verkrijgbaar. De handschoenen zijn in allerlei maten en diktes verkrijgbaar. Er zijn ook versies met ruwe vingertoppen voor een betere grip. Bij Medicamarkt loont het om deze handschoenen in grote hoeveelheden te bestellen. Hoe groter de verpakking is, des te meer korting er wordt gegeven, of ze bieden de mogelijkheid bij grote aantallen voor een offerte op maat

FFP2 mondkapjes

Voor bescherming tegen virusdeeltjes in de lucht op medisch niveau kun je het beste FFP2 mondkapjes kopen. Deze bieden een bescherming van 94 procent tegen de virusdeeltjes die in de lucht zweven. Deze hoge mate van bescherming wordt alleen bereikt als de kapjes op de juiste wijze worden gebruikt. Dat wil zeggen dat ze over zowel de mond als de neus worden gedragen. Lucht die langs de zijkanten van het filter wordt ingeademd bevat mogelijk nog steeds virussen. Deze FFP2 kapjes helpen ook goed tegen andere schadelijke stoffen, zoals kankerverwekkende aerosolen en de meer onschuldige pollen en bacteriën. FFP2 mondkapjes kunnen dus ook worden gebruikt door mensen met hooikoorts.

No Comments

Leave a Comment