Ontdek de oneindige mogelijkheden van traprenovatie

De trap wordt tegenwoordig gelukkig niet meer gezien als louter een object dat twee verdiepingen in een woning met elkaar verbindt. Dat heeft een goede reden. Door de trap een mooie nieuwe uitstraling te geven, loop je er elke dag met plezier overheen. Daarom zien steeds meer mensen in dat hun trap het verdient om als een echte blikvanger door het leven te gaan. Prettige bijkomstigheid is dat je met traprenovatie ook je hal een stijlvolle facelift geeft. Ben jij ook van plan om van je trap het paradepaardje in huis te maken? Bij Goedomtedelen kunnen we het je absoluut aanraden om hier een specialistisch bedrijf voor in de arm te nemen. Op die manier geniet je voor vele jaren van een prachtige trap die veilig, onderhoudsvrij, stil en slijtvast is.

Ga voor een mooi totaalplaatje

De vakkundige monteurs van een specialist in traprenovatie komen vrijblijvend bij je langs om jouw trap onder de loep te nemen, je te adviseren en de mogelijkheden die het meest geschikt zijn te bespreken. Wel zo prettig, want zo krijg je helder voor ogen welke manier je de trap precies wilt laten renoveren. Tijdens het oriëntatiegesprek komen ook de diverse opties voor accessoires aan bod. Hiermee geef je een stijlvolle finishing touch aan het totaalplaatje. In het aanbod aan accessoires vind je onder andere LED-lichtstrips. Door het aanbrengen van LED-verlichting onder de traptreden ontstaat een fraaie vorm van accentverlichting die je trap extra mooi maakt én die voor duidelijk zicht zorgt wanneer het schemert. Ook trapleuningen die tevens bijdragen aan de veiligheid als je de trap op- en afloopt, mogen niet ontbreken. 

Verschillende soorten traprenovatie en bijpassende accessoires op een rij: 

  • Open trappen;
  • Dichte trappen;
  • Houten trappen;
  • Betonnen trappen;
  • Leuningen;
  • Wangen bekleden;
  • LED-licht. 

De werkwijze van een specialist 

Een specialist op het gebied van traprenovatie werkt aan de hand van een helder stappenplan. Natuurlijk worden bij de eerste stap de kosten van de traprenovatie inzichtelijk gemaakt, zodat je exact weet waar je aan toe bent. Ben je akkoord met het kostenplaatje? Dan wordt met je overlegd op welke datum de monteur voor je aan de slag gaat met de renovatie van je trap. Ook eventueel voorbereidend werk komt in de planning aan bod, zoals het verwijderen van oude kraaklatten en oude vloerbedekking. Wil je de complete ruimte waar je trap zich bevindt een metamorfose laten geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een traprenovatiespecialist biedt je dus oneindig veel mogelijkheden om van traplopen een feest te maken!

No Comments

Leave a Comment