Ontvang subsidie over isolatie

Ontvang subsidie over isolatie

Het isoleren van je woning is eigenlijk heel belangrijk. Goede isolatie zorgt ervoor dat je warm de koude wintermaanden doorkomt en zomers kunt genieten van een koele woning. Dit werkt alleen met een goede isolatie die de kou en warmte van buiten geen kans geeft om naar binnen te treden. Niet alleen fijn voor het gevoel, maar ook voor de energierekening aan het eind van het jaar.

Goed om te weten, is dat wanneer je twee besparingsmogelijkheden toepast, je hier subsidie over kunt krijgen. Dit is daarom voor het beste moment om spouwmuurisolatie, dakisolatie of bijvoorbeeld vloerisolatie uit te laten voeren.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende subsidie maatregelen die je kunt laten uitvoeren, denk aan spouwmuurisolatie Roosendaal, maar ook aan binnen gevelisolatie, buitengelisolatie en nog veel meer. Van al deze maatregelen moet je er twee binnen één jaar laten uitvoeren. Heb je dat gedaan, dan kan de subsidie worden aangevraagd. Je betaald nog steeds voor hetgeen wat je laat doen, maar dan veel minder met als resultaat, een beter geïsoleerde woning.

Kies voor een professioneel bedrijf

Laat uiteraard je woning alleen isoleren door een professioneel bedrijf dat ook op de hoogte is van het aanvragen van subsidie. Een bedrijf dat we je zeker kunnen aanraden is Isoenergy.nl. Niet alleen kunnen zij jouw woning van een nieuwe isolatie voorzien, maar ze verzorgen ook de gehele subsidie aanvraag, ideaal als je het ons vraagt.

Denk er dus nog eens goed over na en laat uw woning zo snel mogelijk goed isoleren.

No Comments

Leave a Comment