Op zoek naar een gouden mandje voor je hond?

Als je deze blog leest ben je waarschijnlijk de trotse bezitter van een hond. In Nederland wordt een hond vooral gehouden als huisdier maar eigenlijk zijn ze veel meer dan dat. Een hond is de trouwste en allerbeste vriend die iemand zich maar kan wensen. Altijd blij als je thuiskomt, altijd zin in een wandelingetje en altijd zin in een dikke knuffel. Honden brengen geluk in ons leven en we zijn ze dan ook ontzettend dankbaar. Toch is het alleen wat lastig om deze dankbaarheid uit te spreken daarom moeten we het ze maar laten zien! Hoe je dat kunt doen? Nou bijvoorbeeld door een gouden mandje voor ze aan te schaffen. We vertellen je graag meer over de hondenmand en over de verschillende soorten die er op dit moment op de markt zijn en waar jij je trouwe viervoeter ontzettend blij mee gaat maken!

Waarom een hondenmand?

Mocht je nog geen hondenmand in huis hebben zul je, je misschien in eerste instantie afvragen of een hondenmand wel echt nodig is. Een hondenmand niet persee, een hondenkussens volstaat ook maar een hond heeft zijn eigen huisje nodig. Daar wordt hij rustig en gelukkig van. Jij hebt (waarschijnlijk) ook je eigen bed waar jij ontspannen de nacht door kan brengen, waarom je hond dan niet?

De orthopedische mand

Net zoals bij mensen kunnen ook honden lastig hebben van lichamelijk ongemakkelijk. Een orthopedische mand kan daar verlichting bij geven. Heb je bijvoorbeeld een hond met artrose die maar moeilijk uit zijn mandje kan komen of een hond die nog aan het revalideren is van een operatie? De orthopedische manden zijn een uitkomst en bieden verlichting voor de hond die dat nodig heeft. Deze mand is daarnaast ook erg geschikt voor de grotere en zwaardere rassen onder de honden of de honden die gewoon erg actief zijn.

De zelfverwarmde mand

Wil je, je trouwe viervoeter helemaal in luxe wanen tijdens de wat koudere dagen? Dan is een verwarmde hondenmand misschien wel wat voor jullie. Een verwarmde hondenmand verwarmt zichzelf door onder andere een isolerende laag. Daarnaast is deze mand gevoerd met dicht schuimrubber wat tevens ook een isolerende werkend heeft. Daarnaast is het afgewerkt met een folielaag wat in combinatie de perfecte slaapplaats creƫert voor jouw hond.

Overige hondenmanden

Bovenstaande manden zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden. Bij verschillende websites waaronder medpets hebben ze een groot aanbod aan manden en kussens voor jouw trouwe viervoeter. Wacht niet meer langer en haal een goudenmandje voor jouw vriend in huis.

No Comments

Leave a Comment