Ontdek dit luxe Tiny House van binnen – en buiten # Het interieur

Orchid van New Frontier Tiny Homes we wisten niet dat een tiny house zo luxe kan zijn!

Niks te veel gezegd over het interieur toch? Als je deze foto goed bekijkt zie je een paar unieke elementen die heel handig zijn ingezet om ruimtebesparend te zijn en toch een zeer luxe uitstraling aan de woning te geven.

Keukentje met een tafel. Let ook goed op de ruimte naast de keuken..

 

Voor 4 personen slaapruimte

Ik moest het zelf ook nog eens bekijken. Maar hier kun je dus comfortabel slapen met 4 personen. Een ruimte om te slapen voor 4 personen is al uniek maar dat is nog niet alles. Onderstaaand de slaapruimte met een luxe slaapbank.

 

We gaven al aan dat er in het Orchid Tiny House vier personen kunnen slapen. Je vraagt je vast af waar die bedden dan vandaan komen. Daar heeft de ontwerper goed over nagedacht! Een speciaal ontworpen slaapbank rolt namelijk onder de kitchenette uit en onthult een tweepersoonsbed. Het bed en de bank die er aan vast zit is gemaakt van massief walnotenhout. Werkelijk prachtig, toch?

Het centrale kitchenette en eettafel zitten op een verhoogd platform, waardoor er een scheiding tussen de ruimtes ontstaat. Naast de kitchenette kun je de trap op naar boven. Hier vind je de hoofdslaapkamer die groot genoeg is voor een kingsize bed en het heeft een dakraam. Net als bij de rest van het huis zijn de wanden afgewerkt met esdoorn multiplex.

Intieme badkamer

De badkamer verbluft echt in alles. Heb je dus zelf een (kleinere) badkamer dan raad ik je aan om hier eens inspiratie op te doen. Deze badkamer is heel chique en handig ingedeeld.

Ontdek de intieme maar chique badkamer op de volgende pagina >>!

No Comments

Leave a Comment