Ontdek dit luxe Tiny House van binnen – en buiten # Het interieur

Orchid van New Frontier Tiny Homes we wisten niet dat een tiny house zo luxe kan zijn!

Voor 4 personen slaapruimte

Wat dit huis echt uniek maakt is, buiten het schitterende design, de handige (verborgen) mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Dit bespaart dure meters, waardoor dit huis betaalbaar blijft, maar tegelijkertijd zorgt dit voor een knus interieur. Hoe hier handig mee is om gegaan zie je goed hoe de kamers gecreëerd zijn.

Ik moest het zelf ook nog eens bekijken. Maar hier kun je dus comfortabel slapen met 4 personen. Een ruimte om te slapen voor 4 personen is al uniek maar dat is nog niet alles. Onderstaaand de slaapruimte met een luxe slaapbank.

 

We gaven al aan dat er in het Orchid Tiny House vier personen kunnen slapen. Je vraagt je vast af waar die bedden dan vandaan komen. Daar heeft de ontwerper goed over nagedacht! Een speciaal ontworpen slaapbank rolt namelijk onder de kitchenette uit en onthult een tweepersoonsbed. Het bed en de bank die er aan vast zit is gemaakt van massief walnotenhout. Werkelijk prachtig, toch?

Het centrale kitchenette en eettafel zitten op een verhoogd platform, waardoor er een scheiding tussen de ruimtes ontstaat. Naast de kitchenette kun je de trap op naar boven. Hier vind je de hoofdslaapkamer die groot genoeg is voor een kingsize bed en het heeft een dakraam. Net als bij de rest van het huis zijn de wanden afgewerkt met esdoorn multiplex.

Niks te veel gezegd over deze handige slaapruimtes toch?
Benieuwd naar de verborgen ruimtes in deze woning? Ontdek hier het interieur, waaronder de keuken, verder op de volgende pagina

 

No Comments

Leave a Comment