Ontdek dit luxe Tiny House van binnen – en buiten # vervolg 3

Orchid van New Frontier Tiny Homes we wisten niet dat een tiny house zo luxe kan zijn!

We gaven al aan dat er in het Orchid Tiny House vier personen kunnen slapen. Je vraagt je vast af waar die bedden dan vandaan komen. Daar heeft de ontwerper goed over nagedacht! Een speciaal ontworpen slaapbank rolt namelijk onder de kitchenette uit en onthult een tweepersoonsbed. Het bed en de bank die er aan vast zit is gemaakt van massief walnotenhout. Werkelijk prachtig, toch?

 

Het centrale kitchenette en eettafel zitten op een verhoogd platform, waardoor er een scheiding tussen de ruimtes ontstaat. Naast de kitchenette kun je de trap op naar boven. Hier vind je de hoofdslaapkamer die groot genoeg is voor een kingsize bed en het heeft een dakraam. Net als bij de rest van het huis zijn de wanden afgewerkt met esdoorn multiplex.

 

 

De luxe badkamer bevindt zich onder de hoofdslaapkamer. Deze is voorzien van moderne tegels, een ruime douche met glazen deur, een zwevende spiegel met led-volantverlichting, een op maat gemaakte wastafel en een toilet. Een ding kunnen we je verzekeren: een badkamer als deze vind je niet vaak in een tiny house!

 

 

Ga voor meer informatie over de Orchidee naar de website van New Frontier Tiny Homes.

  

No Comments

Leave a Comment