Pallet verzenden

Pallet verzenden

Heb je een grote verzending naar een klant bijvoorbeeld? Dan kun je een pallet verzenden. Je vergelijkt de kosten hiervoor via Cheap Cargo gemakkelijk. Je kunt namelijk op de website gewoon invullen van waar naar waar je de pallet verzenden wil. Dit kan ook naar een adres buiten Nederland zijn. Zowel in als buiten Europa is dit een optie. Op de website van Cheap Cargo zie je al je opties en de kosten die hierbij horen.

Prijsverschillen

Er zijn natuurlijk verschillende aanbieders. Het voordeel van een pallet verzenden is dat deze bij je verzendadres wordt opgehaald, ongeacht de vervoerder. Vanaf daar kunnen wel verschillende mogelijkheden beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld de levertijd van je pallet kan verschillen. Ook wanneer iets vaker aangeboden moet worden, omdat er niemand is om je pallet aan te nemen, kan dit invloed hebben op de prijs. Dit geldt natuurlijk ook voor de levertijd van je verzonden pallet.

Verschillen bij dezelfde vervoerder

Zelfs bij dezelfde vervoerder kan er verschil in prijzen en mogelijkheden zitten. Dit heeft te maken met de service levels die eenzelfde vervoerder aanbiedt. Bij pakketten zit hier meer verschil in dan bij pallets. Pallets worden natuurlijk over het algemeen in bulk verzendingen vervoerd. Je bent dan wel afhankelijk van wanneer een vrachtwagen of schip bijvoorbeeld vol zit. Dit hangt weer af van waar je pallet heen vervoerd moet worden. Je hebt minder zekerheid van de levertijd wanneer het om een pallet gaat wat dat betreft.

Welke informatie bij vergelijker

Wel kun je een indicatie verwachten. Daarom vergelijk je via Cheap Cargo je mogelijkheden voor een pallet verzenden. Je vult hierbij op de site in hoe groot je verzending is. Ook als je meerdere pallets wil verzenden natuurlijk. Dit gaat niet alleen om de afmetingen, dus de lengte, breedte en hoogte van je pakket, maar ook over het gewicht. Zo kan Cheap Cargo de precieze kosten goed voor je berekenen.

No Comments

Leave a Comment