Papieren lampionnen aan het plafond ter decoratie is erg sfeervol

Papieren lampionnen op feestlocatie

Als je een feest geeft is het van belang om van tevoren goed na te denken over de sfeerdecoratie. Wil je kaarsjes branden of verlichte slingers? In het geval van kaarsen, wat voor kaarsen vind je dan passen? Of kies je voor andere sfeerdecoratie, zoals papieren lampionnen. Je zou ze ook kunnen combineren, of? Allerlei afwegingen die uiteindelijk tot een sfeervol en gezellig feest zullen lijden. Voor een buitenfeest zijn er ook tal van mooie mogelijkheden om het sfeervol te maken op de locatie. Je kunt hierbij denken aan een haardvuur, verlichte terraspotten, slingers, fakkels, vlamschalen en ook weer eventueel papieren lampionnen.

Het gebruik van papieren lampionnen

We willen hier even een focus leggen op het sfeervol aankleden van het feest met papieren lampionnen. Hierbij zijn een aantal factoren van belang; kleur, maat, hoeveelheid en prijs.

  • Kleur; de papieren lampionnen zijn in een brede scharkering van kleuren te verkrijgen. Je kunt op deze manier mooie combinaties maken of een voor een bepaalde kleurenthema een geschikte lampion vinden.
  • Maat; de lampionnen zijn verkrijgbaar in 3 maten. Door deze verschillende maten te combineren krijgt de aankleding een speels karakter en geef je de stijl van decoreren nog meer allure.
  • Hoeveelheid en prijs. Omdat de prijs laag is, heb je de mogelijkheid om tegen vrij lage kosten een grote hoeveelheid lampionnen op te hangen. En juist het ophangen van een groot aantal lantarens tegelijk maakt deze manier van decoreren zo bijzonder.

Een ander noemenswaardig punt is het gebruiksgemak. Om de lampionnen te verlichten kun je namelijk eenvoudig een led lampje er in ophangen. Deze lichtjes branden heel lang en zetten de bol in een mooie gloed. Deze lampjes kun je er bij bestellen tegen een kleine meerwaarde.

Het ophangen van de lampionnen

Een goede tip bij het ophangen van een groot aantal lampionnen is het vooraf aanbrengen van touwtjes over het plafond door de ruimte. In het geval van een buitenfeest kun je een draad spannen tussen bomen, gevel en palen. Als de hoogte maar van dienaard is dat je er niet met je hoofd tegenaan loopt… Het is mooi om hier een nylon draad voor te gebruiken, want dan lijkt het net of de papieren lampionnen in de lucht zweven.

Papieren lampionnen kopen

Dit zijn prima items om online te kopen. Vanwege het materiaal en verpakking kunnen ze niet beschadigen tijdens de verzending en de afbeeldingen en beschrijving geven een goed beeld voor het bestellen. Je kunt de papieren lampionnen kopen in de shop VanKaarstotServet.nl. Deze grootste sfeerwinkel online kan je bovendien voorzien van allerlei andere leuke sfeerartikelen voor een spetterend feest.

No Comments

Leave a Comment