Pennen bedrukken, een handige én creatieve giveaway

pennen bedrukken

Je twijfelt misschien of pennen bedrukken een goede keuze is. Pennen zijn misschien niet zo origineel als de giveaway van de concurrent, en tegenwoordig typen mensen meer dan ze schrijven. Toch kan een pen met jouw logo erop een perfecte indruk achterlaten. Een kleinigheidje, maar wel een waar mensen blij mee zullen zijn. Of het nu gaat om bezoekers van een Bedrijvenbeurs, je werknemers of afnemers, je bent bezig met een goede zaak. Wat zijn de voordelen aan het gebruik van bedrukte pennen als promotiemateriaal?

Pennen bedrukken?

Je herkent het waarschijnlijk wel: op het moment dat je een pen nodig hebt, kun je er geen vinden. Maar als je niets hoeft op te schrijven, duiken ze ineens op in tassen, kasten en lades. Hoewel de modernisering van het bedrijfsleven ervoor zorgt dat gegevens niet zomaar meer (mogen) worden opgeschreven op papier, zijn pennen niet weg te denken uit het dagelijks leven. Je gaat bijvoorbeeld niet met je laptop naar de supermarkt omdat je boodschappenlijstje nog op de harde schijf staat. Je dagboek heb je ook liever privé en verstopt onder je kussen in plaats van op het algemene computeraccount. En wat dacht je van de handtekening van je favoriete zanger mislopen doordat je geen pen in je tas hebt? Auw. Kortom, pennen zijn altijd handig.

Hoe meer, hoe beter

Wil je dan toch wat origineler uit de hoek komen, kies dan voor een stylus pen. Dat is een pen met een speciale dop die je ook op je smartphone of tablet kan gebruiken. Een handige gadget voor in de winter, wanneer typen op je toetsenbord wordt verhinderd door handschoenen. Relatieschenken webshops hebben een ruim assortiment aan pennen. Hoe meer je er bestelt, hoe lager de prijs. Nog even jouw logo erbij en uitdelen maar.

No Comments

Leave a Comment