PVC vloer in huis

PVC vloer in huis

Vandaag de dag kiezen de meeste mensen voor het betegelen van hun badkamervloer en toiletvloer en wordt in slaapkamers en woonkamers vaak laminaat gelegd. Dat is natuurlijk begrijpelijk, want tegels kunnen goed tegen de vochtige ruimtes en zijn gemakkelijk schoon te houden en laminaat oogt vaak net zo mooi als een houten vloer, maar is veel eenvoudiger in onderhoud. Bovendien gaat het lang mee. Maar in beide gevallen is pvc ook een optie. In de woonkamer kan een pvc visgraat vloer bijvoorbeeld mooi staan. En in de badkamer kun je gebruik maken van pvc tegels voor de badkamer.

In de badkamer

Je denkt waarschijnlijk voor je badkamer niet direct aan pvc. Omdat pvc vaak ook in planken wordt gemaakt. Maar er zijn dus ook pvc badkamer tegels, speciaal voor de badkamer. Het materiaal kan goed tegen het vochtgehalte dat in de badkamer zit. Maar pvc is daarnaast ook een goede geleider voor vloerverwarming. En dat is natuurlijk ook fijn voor in de badkamer of op het toilet. Nooit meer koude voeten als je de douche uit stapt. Met pvc tegels kun je alle kanten op. We raden wel aan om de pvc tegels te laten plaatsen door vakmensen, zodat je zeker weet dat het netjes uitgevoerd wordt.

In de woonkamer

De visgraat vloer is razend populair en je ziet hem steeds vaker terug in nieuwe woningen en bij verbouwingen. De visgraat vloer is er dus ook in pvc. Veel mensen kiezen voor de visgraat met laminaat, maar pvc voelt een stuk zachter. En ook een betere geleider dan laminaat. Dus als je in je woonkamer of slaapkamer graag een visgraat vloer wil, maar ook graag vloerverwarming, dan kun je beter kiezen voor een pvc visgraat vloer dan een laminaat visgraat vloer. Een pvc vloer is er in allerlei kleuren.

No Comments

Leave a Comment