Sieraden maken in je vrije tijd

Ben jij op zoek naar een leuke hobby die je gemakkelijk thuis kan uitvoeren? Het maken van sieraden is een super leuke activiteit en je kunt je creativiteit de vrije loop laten! Wellicht heb je als klein meisje vroeger al de mooiste kettingen geregen en heb je al een stapje voor. Heb je nog nooit sieraden gemaakt? Geen probleem, in deze blog nemen we je mee en laten we je zien hoe je van start kan gaan.

Helemaal zelf alles uitkiezen

Het allerleukste van je eigen sieraden maken is dat je precies die kralen, bedels en kleuren uit kunt kiezen, die jij zo mooi vindt. Nu kunnen we goed begrijpen dat het in het begin een beetje lastig is, om zo maar je eigen sieraden te ontwerpen. Begin daarom met het vinden van inspiratie. Zo kun je bijvoorbeeld ideetjes op gaan doen in een sieradenwinkeltje. Maar je kunt natuurlijk ook lekker vanuit huis inspiratie opzoeken op Pinterest, Instagram en andere websites. Heb je nog een oude sieradendoos? Neem hier dan eens een kijkje in. Wellicht zijn er nog kralen, bedels en tussenstukken die je kunt gebruiken voor je nieuwe ontwerp.

Onderdelen bestellen bij een sieraden groothandel

Wanneer je al een paar ideetje hebt gevonden is het tijd om de sieraad onderdelen te gaan bestellen. Groothandel sieraden gezocht? Bij Betaalbarekralen vind je een ruim aanbod aan kralen en bedels in ontelbare kleuren. Verder vind je hier ook leuke inspiratie en zelfs DIY video’s waarin stap voor stap het proces wordt uitgelegd van het maken van je eigen sieraden. Als je alle kralen, bedels en rijgmaterialen hebt uitgekozen is het wachten op je pakketje.

Zodra het pakketje wordt afgeleverd bij jou aan de deur sta je te popelen om aan de slag te gaan! Pak snel het pakketje uit en leg de kralen neer in het patroon dat jij zelf hebt ontworpen. Rijg de items vervolgens aan het draad en sluit af met een slotje. Ontwerp unieke sieraden door verschillende kettingen en armbanden te maken. Veel plezier met je nieuwe hobby!

No Comments

Leave a Comment