Sneller tevreden dan je denkt

Elk jaar, elk seizoen, misschien wel elke maand steken bekende modemerken hun handen uit de mouwen en gaan ze aan de slag om voor ons een nieuwe, originele, leuke collectie op de markt te brengen. Ze kijken terug naar wat succesvol was in de afgelopen collectie(s) en gaan vanuit daar verder brainstormen. Dagen, weken, soms wel maanden aan één stuk zijn ze opzoek naar hét ontwerp om onze harten te stelen, maar dat ontwerp ligt vaker voor de hand dan dat ze soms denken.

Te veel moeite

We willen niet teveel poespas om ons heen, maar gewoon iets simpels om te kunnen combineren met bijvoorbeeld onze favoriete jeans. Een simpele blauwe trui met bijvoorbeeld een aantal witte of zwarte strepen is vaak al genoeg om iemand tevreden te stellen. Merken sloven zich ontzettend uit als het gaat om zo origineel mogelijk te zijn, terwijl veel mensen het vaak gewoon bij iets simpels en subtiels willen houden. Misschien ergens een klein logo hier en daar, maar niet te overdreven. Wij als Nederlanders zitten liever een beetje tussen de rest, dan dat we er tussen uit springen.

Malelions

Malelions is een van de merken die heel groots kan uitpakken, maar weet dat we van simpel houden. Zo hebben ze afgelopen jaar de Double Signature Malelions Hoodie gecreëerd. Het is een simpele trui met een logo op de borst dat bestaat uit twee verschillende kleuren. Door het simpele ontwerp past het mooi bij je andere kleding, maar het draagt toch een origineel tintje met zich mee! Malelions is te vinden bij Crivaldi in Oosterhout, maar ook online is de kleding beschikbaar!

Wat wil jij?

Heb jij een voorkeur? Heb jij ook liever een simpele trui of ga je toch liever iets meer uit je comfortzone? Zo ja, wees niet getreurd, want ook voor jou doen kledingmerken nog steeds hun uiterste best! Shop online voor je favoriete kleding of loop een keer de stad in (als het weer kan natuurlijk)!

No Comments

Leave a Comment