Speeltjes gebruiken voor beginners

Heb je nog nooit eerder sexspeeltjes gebruikt, maar ben je er wel benieuwd naar? Dan is het goed om je even een beetje te oriƫnteren voor je ermee aan de slag gaat. Alhoewel je pas gaandeweg zal ontdekken waar je echt blij van wordt, en het toch vooral een kwestie van uitproberen is, zijn er best zaken waar je direct al een beetje over na kunt denken. Zo voorkom je een miskoop, en loop je minder risico dat je na het gebruik van een speeltje dat niet goed bij je past meteen besluit dat dit dus blijkbaar niets voor jou is. Het ene speeltje is het andere niet, en er is voor werkelijk iedereen wel iets te vinden dat goed bevalt.

 

Het hoeft er niet meteen stevig aan toe te gaan

 

Ben je benieuwd naar speeltjes en Google je er eens naar, dan kun je misschien een beetje schrikken van wat er allemaal op je scherm verschijnt. Geen zorgen: als je naar een goede online seksshop surft, ga je hier ook echt wel dingen vinden waar je niet van schrikt. Natuurlijk kun je, ook als beginner meteen met SM bondage aan de slag gaan, als je dit wel wat lijkt. Maar gewoon eens een fijn speeltje kopen om, al dan niet samen met je partner, rustig mee te experimenteren is misschien een beter plan.

 

Gelukkig is het aanbod op dat gebied enorm! Zowel qua functionaliteiten als qua kleuren en materialen is er echt van alles mogelijk, en zal je je ogen uitkijken. En dat kan je meteen bij een volgend probleem brengen. Want hoe vind je in dat enorme aanbod nu precies wat jij zoekt?

 

Zoekt en gij zult vinden

 

Het is altijd goed om eerst eens rustig door het aanbod te scrollen, en eens te zien wat er eigenlijk allemaal te koop is. De kans is groot dat je allerlei dingen ontdekt waarvan je niet wist dat ze bestonden. Raak je er wat overweldigd door, dan kun je ervoor kiezen om eerst een merk te kiezen dat je prettig vindt. Lovense staat bijvoorbeeld goed bekend. Hun speeltjes zijn aan de prijzige kant, maar wel van goede kwaliteit en prima voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk het aanbod vervolgens rustig, en probeer er een goed beeld bij te krijgen. Wat lijkt je fijn, wat lijkt je spannend? Waar heb je behoefte aan? Door je eigen wensen te combineren met reviews van anderen en voldoende informatie over de mogelijkheden, is de kans groot dat je vanzelf een speeltje vindt dat goed bij je past. En wie weet, volgen er wel snel meerdere exemplaren. Want nu je eenmaal weet wat er mogelijk is, is de kans groot dat je nog veel meer wilt proberen!

 

No Comments

Leave a Comment