The must have eco-vriendelijke nagellak

Na de zoveelste gebroken nagel gaven we nagellak op. Een trendy kleur eens in de twee maanden was het maximum om onze nagels niet volledig te vernietigen. Met de evolutie van eco-schoonheid sterk, was het slechts een kwestie van tijd voordat een kwalitatieve natuurlijke nagellak op de markt zou komen. Het in Parijs gevestigde model Kartika lanceerde een paar jaar geleden Kure Bazaar, na een serieuze periode van vallen en opstaan.

De nagellakken van Kure Bazaar bestaan ​​uit 85% natuurlijke ingrediënten en zijn een van de meest milieuvriendelijke die je op de markt zult vinden. In professionele woorden zijn de lakken 10-vrij, wat betekent dat deze als de puurste van alle gratis nagellakken worden beschouwd. Gratis is een term die wordt gebruikt in de schoonheidsgemeenschap en die aangeeft in welk niveau een nagellak bestaat uit giftige chemische ingrediënten.

De ingrediënten die u in plaats daarvan zult vinden in de Kure Bazaar-lakken zijn houtpulp, katoen, maïs, aardappel en tarwe. We hadden eerlijk gezegd niet met deze mix kunnen komen. Ook is de kwaliteit van het product ongeëvenaard. Alle nagellak droogt snel, zorgt voor een langdurige fixatie en een intense kleur en glans. Bovendien is het kleurengamma helemaal in orde met een uitstekend aanbod van zowel klassieke als trendy tinten. Wat wil je nog meer?

Vandaag investeert Kure Bazaar in spa’s van de meest prestigieuze hotels ter wereld, zoals Le Bristol, Le Meurice en het schiereiland in Parijs, de Four Seasons op de Malediven, La Mamounia in Marrakech. Sinds de lancering heeft het merk wereldwijd een miljoen flessen verkocht.

Hoe Kure Bazaar nagellak aanbrengen?

Hoe kun je Kure Bazaar nagellak aanbrengen? Breng op je nagels met Super Base met 1% siliconen twee lagen aan en breng aan met Dry Finish of Final Touch.

Om de kleur te veranderen, verwijder je de vernis met oploswater zonder aceton.

No Comments

Leave a Comment