Thuisdiner is pure luxe

thuisdiner bij luxe

Bij het inzetten van een cateraar denken we eigenlijk altijd direct aan grote, rumoerige gezelschappen, waar druk doende cateraars op volle toeren bezig zijn om alle aanwezigen zo snel mogelijk verder te helpen, terwijl zij tegelijkertijd de planning en voorraad in het oog houden (knap hoor; zoveel ballen in de lucht houden!).

NJ-Cook4You

Bij een diner aan huis, wat besteld kan worden op de website van NJ-Cook4You, uit Den Haag, is niets minder waar. Hier kun u rustig een diner aan huis voor zelfs 2 personen bestellen. Exact zoals u het hebben wilt.

Een thuisdiner, hoe werkt dat?

Hoe verloopt zo’n bestelling? Uiteraard krijgt u géén maaltijd afgeleverd, die u dan direct dient te nuttigen. Bij een diner aan huis bereidt de kok (ja, in uw keuken!) meerdere gangen, die u eerder in overleg met NJ-Cook4You bent overeengekomen. Terwijl u een hapje, of maaltijd, nuttigt met uw gast(en), wordt ter plekke de volgende gang bereid in uw keuken. Deze pure luxe, afkomstig vanuit uw eigen keuken, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Voor zowel u, als voor uw gasten.

  • De kok kan zowel de gerechten bedienen, maar ook naar wens zorgen voor bedienend personeel.
  • Ultieme luxe, voor een betaalbare prijs, bij u aan huis binnen regio Den Haag e.o.
  • Meer weten? Bezoek hier de website van NJ-Cook4You.nl en bekijk optioneel direct de prijslijst

No Comments

Leave a Comment