Tips voor een droge huid in de winter

De dagen worden korter en de temperaturen zijn weer een het dalen. Heb jij in de wintermaanden ook last van een droge huid? De lage temperaturen in combinatie met de warmte in je huis kan resulteren in schrale en jeukende plekjes in je gezicht.

Het hydrateren van je huid is dus extra belangrijk in de wintermaanden. Vooral je gezicht krijgt het hard te voorduren. Een goede hydraterende gezichtscrème is daarom ook een must.

Gebruik een gezichtscrème

Goede huidverzorging is natuurlijk altijd heel belangrijk, maar in de winter heeft de huid toch wat extra aandacht nodig. Een goede verzorgende crème helpt je huid hierbij. Little Wonderland heeft een ruim assortiment aan gezichtscrèmes die oplossingen bieden bij een droge huid. Neem bijvoorbeeld de COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream of de Pyunkang Yul Moisture Cream. Het best geschikt zijn deze gezichtscrèmes voor zeer droge huid, tot normale huid.

Hydrateren

Naast een goede gezichtscrème is het ook heel belangrijk dat je je huid van binnen hydrateert. Drink dus voldoende water en thee. Zet op tafel altijd een glas water of houd een fles water bij de hand. Zo word je er steeds aan herinnert dat je voldoende water moet drinken. Probeer zo min mogelijk koffie en alcohol te drinken. Dit zorgt er juist voor dat je huid meer uitdroogt.

Verwijder make up

Probeer ook altijd je make up van je gezicht af te halen. Met make up slapen is nooit een goed idee maar zeker niet tijdens de winter. Dit zorgt er namelijk voor dat je huid nog meer uitdroogt.

Gezichtscrème kopen

Wil je graag je huid goed verzorgen in de winter? Bekijk dan de uitgebreide collectie op Little Wonderland en ontdek alle crèmes. Profiteer van een uitstekende service zoals vóór 20.00u besteld is morgen in huis. Daarnaast ontvang je bij elke bestelling gratis samples en bij een bestelling boven de 40 euro ontvang je een gratis sheet mask.

 

No Comments

Leave a Comment