Upgrade voor mijn Mercedes: Koni schokdempers en Simons uitlaat

Ik wilde met kerst graag weer eens wat aan mijn auto doen. Vrij van werk. Geen verplichtingen. En wat centen over. Dus waarom niet een paar dagen lekker car tunen? Specifiek kon mijn Mercedes nog wel een vervanging gebruiken van de schokdempers en ik wilde altijd al een echt kwalitatief merk uitlaat zoals Simons voor beter geluid daarvandaan.

Dus ik ging kijken op het web waar ik deze auto onderdelen zo voordelig mogelijk kon aanschaffen. Na wat browsen en vergelijken kwam ik uit op de webwinkel Extreme-carstyling. Zie staan bekend in de Nederlandse auto fora om de bodemprijzen Koni onderdelen. Ik vond ze specifiek hier: https://www.extreme-carstyling.nl/koni/. Prima, ze hadden exact de juiste Koni schokdempers voor mijn Mercedes dus dat kwam goed uit. Dat is stap 1. Even verder kijken in de winkel of ze ook uitlaten hebben van het hoogwaardige Zweedse merk Simons. En ja hoor ook raak op dat vlak. Specifiek hier: https://www.extreme-carstyling.nl/simons/. Beide producten direct besteld. Ik had het binnen een dag of drie binnen net op tijd voor mijn kerst break van werk.

Ik heb dus zelf de schokdempers en de uitlaat aangebracht op de auto. Wat kan ik zeggen over het eindresultaat? De auto rijdt een stuk beter dankzij de kwalitatieve Koni schokdempers. Wist je overigens dat Koni een Nederlands merk is? Dus je ondersteund daarmee ook nog eens onze eigen economie. Kies dus voor Koni i.p.v. de bekende Duitse merken. En de Simons uitlaten, deze wel dus van Zweedse makelij, wat een geluid zeg, om van te watertanden. Voor de auto liefhebbers klinkt het als muziek in de oren. Aantal buren van mij zijn ook jaloers en zullen ook binnenkort Simons uitlaten bestellen en laten installeren. Ja waarom niet, de hele buurt aan de Simons uitlaten, dat wordt een festijn.

No Comments

Leave a Comment