Vakantiepark of Camping?

U voelt zich heerlijk vrij en blijft dicht bij de natuur als u kampeert in uw eigen tent of caravan. Tegelijkertijd kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten van het vakantiepark.

Je hoeft niet altijd een vakantiehuis te huren om van de voordelen van een vakantiepark te kunnen profiteren, je kunt vaak ook terecht op een camping. Huur bijvoorbeeld een seizoensplaats camping Zeeland. Sommige campings zijn voorzien van stacaravans of tenten die je kunt huren, meestal compleet ingericht en klaar om zo te betrekken. Als je daar om wat voor reden dan ook geen zin in hebt, bijvoorbeeld omdat je net zelf een te gekke nieuwe tent hebt gekocht en deze wilt gaan uitproberen, dan kun je natuurlijk ook gewoon een staplaats huren.

Vakantiepark aan zee

Ook Nederland heeft genoeg vakantieparken aan zee. Zoals Vakantiepark de Zeeuwse Parel recht aan de Oosterschelde. Hier kunt u heerlijk kamperen of genieten in een van onze luxe bungalows. Huur een seizoensplaats camping aan zee. Laat u verassen door de mooie natuur en leuke faciliteiten. Voor zo’n vakantie heef u weinig bagage nodig. Alles wat u nodig mocht hebben is in de bungalow aanwezig.

Vakantiepark en corona

Ja, ons Vakantiepark is gewoon geopend. U bent van harte welkom. Ons park ligt in een gebied waar nog geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. We volgen de richtlijnen van het RIVM om uw goede gezondheid te beschermen, risico’s te vermijden en u te ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zal genieten.

Vakantiepark waar honden toegestaan zijn.

Wil je graag de hond of een ander huisdier meenemen op vakantie. Bij vakantiepark de Zeeuwse Parel is dit mogelijk! Geef dit dan aan tijdens de boeking door een huisdier toe te voegen aan je reisgezelschap. De kosten voor een hond op een kampeerplaats bedragen € 3,50 per hond en maximaal twee per plaats. Ons vakantiepark is dankzei de natuurlijke omgeving zeer geschikt voor lange wandelingen. U trouwe viervoeter zal genieten van het verblijf in de natuur!

No Comments

Leave a Comment