Verras je vriendin met een prachtig sieraad

Is je vriendin of vrouw binnenkort jarig of wil je haar gewoon zomaar verassen met een mooi cadeau? Denk dan eens eraan om een sieraad cadeau te geven. Een sieraad is een mooi, leuk en uniek cadeau.  Je maakt er iedere vrouw dan ook blij mee. Maar wat voor sieraad geef je nu cadeau? Hierbij enkele tips die je zeker gaan helpen.

Budget

Bedenk van tevoren hoe veel geld je uit wilt geven aan een sieraad. Dit maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker. Je kunt dan namelijk gerichter zoeken op budget. Zo heb je sieraden webshops die vrij duur zijn. Deze sieraden webshops hebben vaak sieraden van echt zilver of echt goud. Deze zijn dan ook een stuk duurder dan bijvoorbeeld FAYE Sieraden die sieraden aan biedt met een laagje zilver of een laagje goud. Gold plated zien er precies hetzelfde uit als gouden sieraden, alleen bestaan ze niet volledig uit goud. Dit is dus een stuk goedkoper.

Goud of zilver

Kijk goed wat voor kleur sieraden je vriendin draagt. Draagt ze voornamelijk zilveren of gouden sieraden? Wanneer ze altijd zilver of goud draagt, dan kun je daar ook beter voor kiezen.

Maak het persoonlijk

Maak het sieraad persoonlijk door het bijvoorbeeld te laten graveren. Dit kan bijvoorbeeld een naam, een initiaal, of een bijzondere datum zijn. Een initial ketting is een van de meest populaire sieraden met gravure. Deze blijven dan ook trendy.

Te combineren met andere sieraden

Draagt je vriendin of vrouw vaak sieraden? Geef dan een sieraad cadeau wat er goed bij past. Draagt ze bijvoorbeeld vaak een type horloge of een specifieke ring? Dan moet het sieraad er natuurlijk wel bij passen, anders zal ze het nooit dragen en dat is zonde. Bedenk ook of je vriendin van grove of minimalistische sieraden houdt. Zo koop je een sieraad die volledig voldoet aan haar wensen.

No Comments

Leave a Comment