Vieren doe je met Champagne Post!

De Champagne Post is een exclusieve felicitatiedienst die het grootste aanbod champagnes van Nederland aanbiedt. Voor elke feestelijke gelegenheid heeft Champagne Post een unieke fles champagne. Verras uw familie, vrienden of geliefde met een fles heerlijke champagne! Ideaal als geschenk, voor in een Kerstpakket of om iets anders mee te vieren. Ook kunnen wij uw champagne bezorgen. Champagne Post is een betrouwbare dienst met meer dan 50.000 bestellingen sinds 2004.

Soorten champagne

Champagne Post heeft een ruim assortiment aan de allerlekkerste en meest exclusieve champagne van verschillende jaartallen. Zo is er Brut, Extra Brut, Rosé, Brut Rosé, Vintage, Blanc de Blanc, Blanc de Noirs, Sec en Demi Sec. Onze grote collectie champagne heeft voor ieder wat wils. Van friszoet tot fruitig, u vindt het allemaal bij Champagne Post. Buiten onze regulier champagnecollectie heeft Champagne Post ook nog een speciaal assortiment voor exclusieve champagne.

Onze champagne wordt aangeboden in verschillende maten:

  • Klein (20 CL – 37,5 CL)
  • Bouteille (Standaard)
  • Grote Flessen (1,5L – 3L)
  • Hele Grote Flessen (6L – 18L)

Geschenken

Champagne is ideaal om weg te geven als geschenk of voor een felicitatie. Daarom biedt de Champagne Post champagne in cadeauverpakking aan. Op deze manier krijgt elke gelegenheid een nóg feestelijkere sfeer in luxe stijl. Er zijn verschillende opties voor geschenkensets:

  • Gift Box (met eventueel 2 glazen)
  • Houten Kist
  • Limited Editions

Betaling & Bezorging

Champagne Post werkt met een zeer snelle levering. Als u op werkdagen (ma-vr) vóór 17.00 een bestelling plaatst, ontvangt u uw goederen de volgende dag. Het is mogelijk om de producten achteraf te betalen. U heeft tevens 30 dagen retourrecht op uw bestelling. Onze bestellingen worden gratis bezorgd vanaf een bestelling vanaf €50,- in Nederland, en €100,- in België. Dus is uw product op voorraad? Bestel vandaag en u heeft het de volgende dag in huis!

No Comments

Leave a Comment